3. elokuuta 2015

W E L C O M E

idkuvakoti14koti4koti15koti19koti17koti18

MY HOME 
PHOTOS BY ME

Ensinnäkin, suuri kiitos Julialle jälleen aivan ihanasta ja raikkaasta ulkoasusta. Kyllä nyt kelpaa blogata jatkossakin. Toiseksi, isot anteeksipyynnöt hiljaisuudesta. Muutto, kesä, ystävät ja stressi ovat olleet läsnä jo pidemmän aikaa ja siksi blogi on jäänyt taka-alalle. Ensimmäistä kertaa blogihistoriassa pyydän anteeksi hiljaisuuttani. 

Muutto on sujunut todella hyvin. Saimme Eevin kanssa kaikki valmiiksi jo ekassa illassa. Kaisa lähti myös luokseni Salosta lauantaina. Saatoin hänet juuri bussille ja lisää vieraita on tulossa jo parin tunnin päästä! 
Koti näyttää juuri siltä, kun olen aina haaveillut. Vaaleus, vanhat astiat, hulina ikkunan alapuolella, narisevat ovet ja kodin tuntu. 

Kyllä, olen saapunut kotiin. Pitkä ja kivinen tie oli matkustaa tänne, mutta tässä sängyllä istuessa ja ikkunan alapuolella vilskettä kuuluvassa kämpässä tuntuu aidosti todella hyvältä. Vapaalta ja turvallisesta. Ei, en vaihtaisi tätä mihinkään. En tarvitse mitään. Olen niin suunnattoman kiitollinen ja onnellinen. Olen saanut aina rakastaa ja olla rakastettu. Olen saanut toteuttaa ja unelmoida. Tehdä juuri sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä. Painaa kaasua kun valot on antanut tietä ja pitää kädestä ihmisiä ketä rakastan. 

Pitkä hiljaisuus valtasi juuri minut... Enempää mulla ei ole sanoja kertoa tuntemuksista. 

Aada saapuu luokseni illalla ja sitä ennen on tehtävä ruokaa ja tiskattava. Taidan jopa käväistä pienellä happihyppelyllä, ihan vain koska tuntuu niin hyvältä. Ilmakin suosii tuoretta helsinkiläistä. 

Oikein ihanaa viikon alkua kaikille!! <3 

13 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!:) Muutitko yksiöön vai suurempaan asuntoon?

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja yksiöön muutin! :)

  VastaaPoista
 3. onnea uudesta kodista ja uuden elämänvaiheen alkamisesta! ihailen sun rohkeutta, olet nyt jo tosi itsenäinen :-)

  VastaaPoista
 4. Woah super paljon onnea uuteen kotiin!! Toivottavasti saadaan nähdä lisää kuvia asunnostasi:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuhannesti kaikille <3

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. love your place

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 8. Voitko tehä selkeemmän postauksen kodistasi? Ei vain pelkkiä yksityiskohtia vaan asuntoa "kokonaisuudessaan"? Nyt jo näyttää niin ihanalta! Onnea hurjasti!

  VastaaPoista
 9. Katsotaan, vielä en innostu ajatuksesta vaikka koti on hurjan kaunis <3 Kiitos sulle kovasti!!

  VastaaPoista
 10. Oiih, mistä on tuo ihana lamppu? Samoissa tunnelmissa täälläkin, itellä kans tällä viikolla muutto Helsinkiin edessä! Sun astioita ihailen myös, kauniisti oot asetellu esille. :)

  VastaaPoista
 11. Lamppu oli asunnossani jo valmiina, joten ei hajuakaan mistä se on kotoisin. RAKASTAN sitä <3 Ja oikein paljon onnea muuton puolesta! Helsinki on ihana ja siksi päätös muuttaa pikkukaupungista oli hyvin helppo tehdä.
  Astiat ovat aidosti vanhoja ja peräisin mummulasta ja mökiltä. Esillä noin kauniit astiat kuuluvatkin olla<3

  VastaaPoista