6. elokuuta 2015

STREET

idkuvastreet20street16street13street18street15street8

PHOTOS BY AADA NIEMELÄ
SHIRT/ZARA PANTS/BIKBOK JACKET/SEPPÄLÄ SHOES/MONKI

Noniin, tässä sitä nyt oltaisiin. Ensimmäiset asukuvat muuton jälkeen ja vielä ensimmäisen kuvaajani kanssa, eli Aadan <3 Hän viipyi luonani pari yötä. On tehnyt mielettömän hyvää olla Helsingissä, mutta silti rakkaiden ihmisten kanssa. 
Eilen illalla saatiin nauttia valosta myöhään asti ja siksi päädyttiin ottamaan asukuvat 9 jälkeen. Hyvää jälkeähän siitä tuli, vai mitä meinaatte?

Mulla on ollut kyllä niin mielettömän hienot päivät takana ettei mitään järkeä. On niin suuri siunaus saada laaja tukiverkosto ympärille. On ollut älyttömän suuri apu ystävistä ja perheestä. KIITOS <3 

Tänään kaffetellaan ja katsotaan mitä päivä tuo tullessaan. Huomenna Eevi saapukin jo mun luokse ja päästään juhlimaan kauan odotettua Weekend Festivaalia!! 

Kuullaan <3

4 kommenttia:

 1. wau mitä kuvia! uskon, että nyt kun olet helsingissä, kuviin tulee taas uusia tuulia (en siis tarkoita, että vanhat postaukset olisivat tylsiä!!), ainakin on uusia kuvauspaikkoja :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ja juuri sitä se tekeekin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että kuinka ihana asu jälleen kerran!! Ja saako tulevaa lukioasi tiedustella vai pidätkö sen henkilökohtaisena tietona? :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos ja ei kai siinä mitään erikoista ole kertoa mitä lukiota käyn. Eli ensi tiistaina Alppilan lukio odottaa!! :)

  VastaaPoista