9. elokuuta 2015

PHOTOSHOOT

_MG_8011-Edit-ejutta5
_MG_8031-Edit-e _MG_8011-Edit-ejutta1

PHOTOS BY JARNO LINDHOLM
STYLED BY ME / NAILS LE BLANK -SATU

Nämä kuvat ovat olleet jo tovin kansiossa odottamassa oikeaa aikaa julkaistavaksi. Tämä sunnuntaiaamu tuntui olevan oikea aika kuville. Hempeää, pehmeää, vaaleaa ja rauhaa huokuvat kuvat sopivat täydellisesti muuten aika väsyneeseen aamuun. 
Olen suunnitellut päässäni kyseisiä kuvia jo alkuvuodesta lähtien, ja noin kuukausi takaperin lähdettiin Jarnon kanssa toteuttamaan visiotani. Lopputulokseen olen enemmän, kuin tyytyväinen. Jarno saa aikaseksi vaikka mitä ja yhdessä suunnitteleminen hänen kanssa toimii mainiosti. Ihanat kynnet loihti tietysti Satu, joka pääsi ajatuksiini saman tien, mitä kynsiini haluan. On hieno huomata, kuinka ammattitaitoisia ihmisiä on olemassa ja vielä niin hurjan lyhyen matkan päästä vanhasta kodistani. 

Viikonloppu vietettiin Eevin kanssa Weekend Festivaaleilla ja jalat ainakin kiittää kaikesta hyppimisestä ja bailaamisesta. Vaikka festareilla Instagramin mukaan olivat KAIKKI, niin aika harva tuli vastaan. Hauska huomata miten ihmiset katoavat isossa ihmismäärässä. 
Mahtava ja ikimuistoinen viikonloppu siis takana ihmisen kanssa, joka merkitsee enemmän kuin ketään. 

Palataan Weekendiin myöhemmin. Nyt nautin Eevin kanssa parhaani mukaan Helsingissä. Mulla onkin toiseksi viimeinen lomapäivä käsillä. Pakko myöntää, että jännittää aivan hirveästi! :D 

Kuullaan <3 


2 kommenttia: