30. heinäkuuta 2015

BLUE & WHITE

jeans10
Jeans9 jeans1

PHOTOS BY AADA NIEMELÄ
JEANS/H&M

Hellurei vaan kaikille!

Voi kuinka rakastankaan näitä housuja. Oli ehdottomasti yksi kesän parhaista ostoksista. 

Vietettiin edellisiltana Aadan ja Annun kanssa laatuaikaa Annulla. Teki mielettömän hyvää istua tyttöjen kanssa ja nauraa vatsat kipeäksi. Syötiin litra jäätelöä ja valvottiin myöhään. Kaikki kolme aamulla kömmittiin toistemme viereen ja fiilisteltiin aamua peittojen alla. Ei olla tyttöjen kanssa ehditty viettämään yhdessä aikaa juuri ollenkaan, joten ilta/yö heidän kanssa juuri ennen muutoa teki enemmän kun hyvää <3 

Eilen kuvailtiin Aadan kanssa niin kun ennen vanhaan ja lähdin myös visiitille Perniöön isovanhempia moikkaamaan. Pääsin myös mummun astiakaappeihin kurkistamaan ja sain mielettömiä astioita omaan kotiini. Kiitos Mummu <3 
Tänään jatketaan vielä Aadan kanssa perinteisellä kirpparikierroksella ja jos sää vaan suosii niin lähdemme Salon iltatorille. 

Huomenna koittaakin sitten se päivä. Muuttopäivä. Viimeinen yö tässä kodissa, omassa huoneessa ja omassa sängyssä. Olo on, noh, aika haikea, mutta silti niin odottava. En varmasti edes nuku ensiyönä. Kaikki pakattavat tavarat eivät ole edes pakattu, mutta onneksi Aada lupasi tulla auttamaan mua siinä. 

Sitten vielä ilmoitusasiaa; blogiini saadaan vihdoin muutosta. Blogi hiljenee viikonlopuksi, jotta saadaan tuloksesta upea ja mieleinen. Kuullaan siis vasta ensiviikolla, Helsingistä (!!!)! 

Ihanaa päivää pienestä myrskystä huolimatta<3 

3 kommenttia: