28. heinäkuuta 2015

K A I S A

kaisa24kaisa17kaisa23kaisa4

FRIEND OF MINE
PHOTOS BY ME 

Erittäin rakas ystäväni Kaisa kokee kymmenes päivä ensikuuta jotain aivan mieletöntä. Hän saa mielettömän tilaisuuden kokea elämää maapallon toisella puolella. Miltä siellä herääminen tuntuu, entä jalkakäytävät tai ihmiset. 

Olen suunnattoman onnellinen, että käydään juuri Kaisan kanssa samoja tuntemuksia läpi. Meidän elämämme muuttuu lähes samaan aikaan aika hurjasti. Ollaankin Kaisan kanssa monia tunteja istuttu ja kyynelehditty ja jaettu tuntemuksia. Nyt kuitenkin aika on käsillä. Se aika kun tämä nuori neito lähtee koittamaan omia siipiä toiselle puolelle maapalloa. Se aika kun saan saattaa hänet, antaa suukon poskelle ja toivottaa mieletöntä matkaa. Se aika mitä olemme molemmat odottaneet. 

Kaisan kanssa ollaan yhteistä matkaa asteltu jo monta vuotta. Hän on kävellyt rinnallani ja osoittanut, että hänellä on paikka sydämessäni. Tulee olemaan mielettömän raskasta sanoa heipat tälle upealle ystävälle. Toivon kuitenkin sydämeni pohjasta, että vuoden päästä istutaan yhdessä, toisiamme kädestä pidellen ja tarinoidaan mitä kaikkea onkaan tapahtunut. 

Unohtumatonta matkaa Rakas <3 Muista, että tämä ei ole kaiken loppu vaan kaiken alku. 

2 kommenttia: