4. maaliskuuta 2016

FREDAG

idkuva

PHOTOS BY VALMA SOL
ELLA JA MINÄ

Melkein viikon blogi on ollut hiljaisena. Kommenttiboksissa keskustelua on käyty kiivaammin. On mieletöntä, miten postaus sai niin paljon huomiota. Olitte lähettänyt ihan mielettömiä kommentteja. NIIN ISO KIITOS SIITÄ <3 Tuon kaiken takia jaksan blogata vielä tänäänkin. On kiva höpistä täällä välillä kevyitä ja joskus sitten niitä raskaampia juttuja. Tärkeintä on kuitenkin teidän vastakaiku ruudun toisella puolella. 

Jaoin tähän nyt illalla otetut kuvat musta ja Ellasta. Vähän synkkiä, mutta musta aika mageita. Muuten aika raskas viikko takana, ja nyt on ansaittu viikonloppu edessä. Myös todella mielenkiintoisia juttuja on tapahtunut, mutta katsotaan päätyvätkö ne jossain vaiheessa ihan blogiin asti. 

Nyt jään kuitenkin venailemaan jos herra tulisi kotiin keikalta ja päästäisiin nukkumaan. Mulla on niin paljon univelkaa, ettet te tiedäkään. Onneksi ei ole mitään pakollisia menoja nyt viikonloppuna. Huomenna ajateltiin lähteä katsomaan Liton, Sirin ja Linon kanssa Biniyamin keikkaa Tavastialle. Tulee varmaan hullun siistiä. 

Iso kiitos kuitenkin kaikille kommentoijille ja lukijoille. Uskomatonta saada kunnollista keskustelua aikaiseksi. Olette niin mielettömän arvokkaita <3

2 kommenttia:

  1. Mielestäni osaat jotenkin olla hyvin kuvissa (voiko noin sanoa? :D), että voisit olla vaikka oikea malli. Oletko joskus harkinnut ryhtyväsi mallin töihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Kiitos!! Musta tuntuu, että mun painolla ja pituudella ei mallintöitä pysty tekemään. Katsotaan joskus tulevaisuudessa, jos jotain tarjouksia vaikka tulisi :)

      Poista