6. lokakuuta 2015

H I L J A I S T A 

jeans3
idkuva

PHOTOS BY AADA NIEMELÄ
DRESS/FILIPPA K. BAG/LOUIS VUITTON

Olen ollut aika kiireinen viime viikon ajan. Olen henkisesti valmistunut tulevaan koitokseen ja pakannut tavaroita. Oli aika jättää hyvästit minun rakkaalle asunnolle. Onneksi nämä hyvästit ovat väliaikaiset, sillä tammikuussa tämä tyttö roudaa tavarat takaisin ja asettuu kodiksi -pysyvästi. 
Nyt istun uudella työpöydälläni toisella puolella Helsinkiä. Matka kouluun on super pitkä (mun mielestä), mutta eiköhän tämä pikku hiljaa kodiksi muutu. Vaikka muutto onkin väliaikaisista ja vain 3kk otti se silti koville. En halua sitä jäädä kuitenkaan murehtimaan, sillä asiat täällä muuten on aivan loistavasti. Nyt rutistetaan 4pv koulussa ja sitten lomaillaan ansaitulla lomalla. Mä ajattelin lähteä kotipuolessa käymään loman aikana. Muuten vaan nukkua ja syödä. 

Nämä kuvat ovat muuten kesälomalta. Nyt on kesävaatteet jätetty omalle kämpille ja roudattu villapaidat ja toppatakit uuteen osoitteeseen.  On silti ihana katsella vanhoja kuvia... ps. Aada, sinua on ikävä<3 

Mutta nyt hyvää yötä ja mukavaa tulevaa tiistaita! Pukekaa lämpimästi päälle, sillä täälläpäin Suomea on jäätävän kylmä. Kuullaan pian uudestaan asukuvien merkeissä <3 

5 kommenttia:

 1. love this skirt

  Ray-Ban giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 2. Missä päin helsinkiä asustelet nämä 3kk? Suunnattomasti tsemppiä sulle tähän koettelemukseen, tammikuu on nopeemmin kun huomaatkaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Thanks Liz <3

  Iso kiitos ja Laajasalossa asustelen!

  VastaaPoista
 4. Miks joudut muuttaa, mitä sun kämpäs tehää? :))

  VastaaPoista
 5. Putki- ja keittiöremppa tehdään :-)

  VastaaPoista