11. lokakuuta 2015

BOMBER JACKET°

jak7jak13
idkuva
jak14jak6jak15
jak22

jak10
jak11PHOTOS BY VALMA SOL
JACKET/2ND HAND SKIRT/CUBUS SHIRT/ONLY SHOES/H&M BAG/MANGO

Oikein ihanaa sunnuntaita!
Bomber jacket on kuulunut meidän sanavarastoon tämän syksyn ajan. Itse olen rakastunut tähän rentoon, mutta samalla siistiin takkiin. Takki sopii lämmittämään syksyn viileinä iltoina ja pysyy mukana niin koulussa, kun keskustassa. Itse löysin tämän ihanuuden kirpparilta. Harvemmin mun päällä näkyy mitään näin "rajua", mutta tuntuu todella hyvältä joskus koittaa jotain muutakin, kun tuttua ja turvallista. Halusin eilen takin olevan asun pääosassa ja siksi valitsin muuten koko mustan asun takkia korostamaan. Hiukset saivat kääntyä sisäänpäin, kunnes illan hämärtyessä ja kahvilassa itsuessa vedin ne nopeasti takanutturalle. On silloin vain siistimpi olo, haha :D. Kokonaisuudessaan rakastan tätä asua ja sen rentoa, mutta samalla asiallista vivahdetta. Ja vielä kirppareista puheenollen, Helsingissä on mielettömiä kirppareita. Suosittelen käymään jos täälläpäin vain vierailee. 

Mun syysloma on alkanut ja sen kunniaksi suuntaan kotiin. Tällä hetkellä todella hyvillä fiiliksillä lähden moikkaamaan perhettä ja ystäviä. On se aina todella kiva palata kotikulmille, kun tietää, että pääsen tänne takaisin... :D 

Nyt siis oikein ihanaa ja rentouttavaa syyslomaa joka ikiselle kenellä se suinkaan on! Nauttikaa ja rakastakaa. Halatkaa ja pussatkaa. 

Kuullaan <3 


13 kommenttia:

 1. Hei hiukan makee toi bomberi!! <3

  VastaaPoista
 2. IHANA!!!!! Määki tarvin tuollasen :D Innoissani aloin kattomaan, että mistä tuo on peräisin, mutta niimpä tietysti... >:D Aina parhaat löydöt on kirppiksiltä!

  VastaaPoista
 3. Camilla: No eikö olekin!! Fiilaan ja pahasti <3

  annieveliina: Ihanaa, että tykkäät!! Parhaat löydöt niin on kirppareilta aina :D

  inka: Kiitos paljon ja ihanaa, että tykkäät!! :)

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, että mä vihaan just tuollaisia säkkitakkeja, ne imartelevat harvoin yhtään ketään. Piti tän asun kohdalla hieraista silmiä pari kertaa, sillä saat näyttämään takin tosi hyvältä :) Melkein houkuttelevalta! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi, jos sun silmään näyttää säkkitakki hyvältä! Silloin ainakin tietää, että jossain on onnistuttu, haha :D Iso kiitos sulle!! :)

  VastaaPoista
 6. Mitkä on sun lempikirppareita stadissa? :-)

  VastaaPoista
 7. love your bomber

  Ray-Ban Giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti Kampin kirppis -todella laaja valikoima ja paljon nuorisoa myyjinä! :)

  Thank you Liz <3

  VastaaPoista
 9. Vau tosi upee takki, niin uniikki malli ja toi väri saa ton näyttää melkei denimiltä! Ihania kuvia! Pakko myös sanoo, että vaikka sun blogin ulkoasusta tykkäänki, niin tää kommentiosuus on jotenki hankala... Tai siis se, että teksti on keskitettyä ja kommenttiboksi hyppää erilleen!:/

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon Sofia!! Takki on kyllä ihan mieletön löytö ja olen todella onnellinen sen löydöstä! :)
  Kiitos myös mielipiteestäsi! Mä itseasiassa aikoja sitten aivan blogin alussa vartavasten halusin kommenttiboksin "erikseen". Voi olla, että muutos tekisi ihan hyvää. :D

  VastaaPoista