25. syyskuuta 2015

TYÖPÖYTÄ

IDKUVAtyöpöytä7työpöytä4

TYÖPÖYTÄ
PHOTOS BY ME 

En ole täällä ehtinyt vielä kertomaan, että muutan ensiviikolla. Ei, en muuta pitkäksi aikaa enkä varsinkaan pois Helsingistä. Muutan tätini luokse muualle Helsinkiin ja palaan tähän omaan ihanaan ja niin rakkaaseen kotipesään tammikuussa. Olen joutunut monta kyyneltä ja hengenvetoa vetämään, jotten täysin räjähtäisi käsiin tämän muuton suhteen. Viimeinen asia mitä haluaisin tällä hetkellä olisi muutto. Mutta olen ollut tietoinen tulevasta remontista, joten muuttoon sinällään ollaan jo valmistauduttu nämä kaksi hassua kuukautta. 

Ajatelkaa, tämä tyttö on jo asunut yksin 2 kuukautta! Aika on mennyt siivillä, enkä malta odottaa pääseväni remontoituun kämppääni tammikuussa ihanasti vuoden alussa. Vaikka muutto tuntuukin päälipohjin negatiiviselta ajatukselta toivon sen olevan iloinen asia elämässäni. Opin toivottavasti tuntemaan isäni puolelta olevia sukulaisiani paremmin, kun pääsen seuraamaan heidän tuikitavallista arkea. Kolme kuukautta ei kuitenkaan ole mitenkään pitkä aika ja kaikkeenhan tottuu. Olen silti niin siunattu, etten joudu muuttamaan takaisin esim. Saloon. On se helpompaa käydä koulua kuitenkin täältä käsin. 

Koulusta puheenollen, ensimmäinen koeviikko on jo puolivälissä ja tämä viikonloppu menee juhlimisen sijasta lukemiseen. Tänä illalla lähdetään kuitenkin pienellä porukalla istumaan iltaa. Ihan hyvällä omatunnolla lähden, sillä olen ehtinyt jo lukea tovin! 

P.s Oletteko nähneet jo lasitetut kenkäni? Eeviltä sain tuparilahjaksi ihanan ihanan lasikuvun jonne halusin sujauttaa kauniit kenkäni. Musta ajatus on ihan mieletön!! 

Nyt oikein ihanaa viikonloppia ihan jokaiselle <3 

4 kommenttia:

 1. Ihana toi korkkari-lasipurkki-systeemi! Vautsi <3

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen sisustuselementti tuo korkkaritsydeemi!

  VastaaPoista
 3. that shoe display is so cute

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että te tytöt tykkäätte! Aivan mun lemppari sisustuselementti mun kotona. <3

  Thank you Liz!! You are so sweet! <3

  VastaaPoista