6. huhtikuuta 2016

MY GO TO

otd13otd17
otd10
otd5otd16otd4

PHOTOS BY SOFIA SALO
SHIRT/ZARA PANTS/MONKI SHOES/H&M

Heissan taas pitkästä aikaa! 
Olen vihdoin elävien kirjoilla jo melkein viikon kestäneestä kuumeesta ja epämääräisestä nuhasta. Jos ihan totta puhutaan, niin vieläkin joka aamu on aivan jäätävä hedari. Ei muuta kun muutama burana naamaan ja tekemään koetta. Niin tosiaan meillä on koeviikko meneillään. Itseasiassa toiseksi viimeinen (!!). Ihan mieletöntä. Mulla on ollut vasta muutama koe ja neljä häämöttää vielä edessä. Ei kuitenkaan stressiä!

Austa sen verran, että tämä asukombo on toiminut todella -go to asuna. Hyvin simppeli, mutta rento ja erittäin mukava päällä. Noi monkin housut ovat unelma vaikka ovatkin koon liian isot. Jos saisin ostettua itselleni uuden puolan, pääsisin taas ompelemaan ja tuunaamaan. Lasit ovat myös päässä poikkeuksetta joka päivä. En itseasiassa uskalla enää lähteä kotoota, ellei ole laseja mukana. 

Oletteko muuten jo poikenneet Hulluilla päivillä? Itse kävin siellä halpojen irtsareiden perässä. Itseasiassa kävin myöhemmi hakemassa vielä Fazerin suklaapatukoita! Muuten en ole edes jaksanut siellä kiertää. 

Nyt kohta jo nukkumaan niin jaksaa huomenna taas kokeessa. Hyvää yötä teille myös <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti