31. maaliskuuta 2016

15 facts about me

idkuva

1.  Syön joka aamu saman aamupalan. Siihen kuuluu puolikas rahkapurkki, yksi banaani ja pakastemustikoita. Keitän myös heti aamusta itselleni kunnon maitokahvin, jotta päivä lähtee käyntiin. 

2. Vaikka olen hyvin sosiaalinen ihminen ja tulen toimeen lähes kaikkien kanssa, olen silti kova jännittämään uusia ihmisiä ja ympäristöjä. Tiedostan, että selviän kaikesta, mutta silti kova jännitys ja stressi valtaa mieleni turhankin helposti, jos kyseessä on jotain mulle ennestään tuntematon asia, paikka tai ihminen. 

3. Luen aivan älyttömästi blogeja. Voin melkeinpä lyödä vetoa, että bloglovinin plus bloggerin kautta seuraan lähes 100 blogia.

4. Olen aina ollut kiinnostunut hengellisestä maailmasta. Olen jo pienenä aistinut asioita, mitä ei pysty tieteellä selittämään. Uskon myös vahvasti siihen, että sieluja leijuu ilmassa ja joskus he haluavat tulla nähdyksi ja kuulluksi. 

5. Minulla on hyvin vahva intuitio. Luotan siihen hyvin vahvasti ja siksi monesti harkitsen asioita tarkkaan.
                Esimerkiksi, tammikuussa olin lähdössä ystäväni luokse juhlistamaan iltaa. Olimme lähdössä stadista kahden muun tytön kanssa ystävällemme, joka ei asunut keskustassa. Suunnitelmana oli mennä kyseiselle kaverille junalla ja sitten vielä bussilla. Olimme rautatieasemalla (steissi), kunnes yht´äkkiä tuli sellainen tunne, että on pakko jäädä keskustaan tai kotiin. Tuli aivan mielettömän epäturvallinen olo, jonka olin jo havainnut kotona lähtiessäni. Kotona olin meinaa jo alaovella lähdössä sporaan, kunnes tajusin, että on pakko ottaa lakkapullo mukaan, jos joutuisin yön pimeinä tunteina vaaraan. Steissillä tämä olo vaan vahvistui, kun tajusin, että yöllä minun on tultava yksin kotiin. Matka jäi siis osaltani kesken, mutta en ole katunut sitä hetkeäkään. Tiedän, että silloin intuitioni halusi kertoa minulle, mikä on siinä tilanteessa parasta.

ask4

6. Hyvästä intuitiosta päästään sujuvasti tähän aiheeseen, eli aisti. Olen yliherkkä ihminen (jos et tiedä mitä se tarkoittaa, kannattaa googlettaa :) ). Aistini toimivat mielettömän tarkasti ja siksi useat tilanteet koen hankalaksi. Esimerkiksi kova meteli ympärillä saa aivoni ärsyyntymään paljon herkemmin. Myös sotkuinen koti tai vahvat hajusteet. Kun kävelen ulkona aistin sata juttua samalla kertaa. Kuulen auton renkaiden ja kivien ropinan tarkemmin ja kuuman kahvikupin käsissäni herkemmin. Olen muutama vuosi sitten tutustunut yliherkkyyteen ja siihen miten se vaikuttaa minuun. On ollut hyvä tiedostaa se, sillä sitä kautta olen lähtenyt elämään niin, etten rasita tai kuormita itseäni liikaa.

7. Minulla on tarkka ruokavalio suolistosairauden takia. Havaitsin sen yläasteella. Olen onneksi tottunut elämään sen kanssa.

8. En ollut poikaystävästäni aluksi kiinnostunut juuri ollenkaan :D Olin aika pitkään kylmä, kunnes tajusin minkälaisen ihmisen olin rinnalleni saanut... <3

9. Haaveilen toisesta tatuoinnista ja ajattelin ottaa sen ennen kesälomaa.


10. Sormeni jäätyvät mielettömän helposti, joten nahkahanskoja käytän syksystä kevääseen.


ask5

11. Olen nuoresta asti ollut hyvin tietoinen siitä, mitä haluan tehdä "isona". Se on toki vaihdellut lentoemännästä kosmetonlogiin, mutta aina on ollut joku idea siitä, mitä haluan tehdä.

12. Rakastan herätä keskellä yötä ja lähteä lentokentälle. Siinä on vain jotain lumoavaa.

13. Olen aivan täysin koukussa mummuni tekemään omenahilloon. Se maistuu niin raikkaalle ja tuo mieleeni lapsuuden <3

14. Pyrin tietoisesti päivittäin tekemään itselleni omaa aikaa. Ilman kahvitaukoa koulun jälkeen aivoni menevät täysin ylikierroksilla.

15. Paras ystäväni Eevi on kuin sisko, mitä en ole koskaan saanut. Eevillä ja minulla on sellainen suhde, mitä ei pysty edes sanois selittämään. Ihan kun hän olisi ollut siinä aina.

addu18

PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM

12 kommenttia:

 1. Kiva saada tietää susta enemmän! Tää oli ihana postaus :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit Marianne! Helposti itse bloggaaja jää kutakuinkin tietämättömäksi. Oli kiva kirjoitella jotain henkilökohtaisempaa. <3

   Poista
 2. Hah tuo kakkoskohta, voin niin samaistua! :D

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia sinusta ja muutenkin tosi kiva postaus tämmönen! :)

  VastaaPoista
 4. Mitä asioita olet kokenut pienenä? Ja mitä sinä haluat tehdä isona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikennäköisiä juttuja juuri tuonpuoleiseen liittyen. Ja isona haluan olla stylisti ja suunnittelija. Muodin markkinointi myös kiinnostaa :)

   Poista
 5. Kiva postaus,kiitos niistä lapsuutesi hetkistä kun saimme seurata unelmiasi. Hyvinä muistoina matkassamme kulkee esim.se kun ajanvarauskirjan kanssa kuljit naapurustossa ja otit vastaan ajanvarauksia kosmetologin vastaanotolle. Kanta-asiakkaina oli esim.naapurin Jussi ja Karkki-Pappa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun seurasitte matkaani <3 Kultaisia muistoja nuo. Tuntuu, kun niistä olisi vain hetki, vaikka todellisuudessa paljon pidempi aika..

   Poista
 6. Oot ihan mahdottoman mielenkiintoinen ihminen! Mielellään lukis susta lisääkin :) Ihanat kuvat muuten ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, todella kiva kuulla! Ehkä jatkossa voisin postata enemmän tämän tyyppisiä postauksia. kiitos sulle taas Veera <3

   Poista