21. huhtikuuta 2016

KEVÄÄN SUOSIKIT

idkuva

Mitä kauneudenhoitoon tulee, on minulla muutamia suosikkeja. Tuntuu siltä, että tietyt asiat meikkipussissa pysyvät siellä aina ja ikuisesti. Olen myös jokseenkin laiska meikkaaja tai uusiin meikkeihin tutustuja. Onneksi ympärillä on monta neitoa, jotka handlaa meikkaamisen hyvin. Heidän kautta yleensä päädyn vaihtamaan tai kokeilemaan uusia tuotteita. 

Halusinkin teille nyt esitellä, mitkä ovat kevään suosikit tällä hetkellä. 

suosikit20

Miss Dior 
EAU DE PARFUM

Viime kesänä sain Diorin hajuveden. Täytyy kyllä sanoa, etten ole ennen omistanut parempaa tuoksua. Parasta tässä on varmasti se, että muutama suihkaus iholle riittää. Tuoksu pysyy loppupäivän. Ihanaa on myös se, että ihmiset ympärillä haistavat myös tämän ihanan tuoksun. 

suosikit7

M.A.C 
SOFT AND GENTLE

Tämä kyseinen MAC:in highlighter on aivan paras. Aika tyyristä hinnasta huolimatta on tämä sen arvoinen. Koko päivän kasvot näyttävät raikkailta ja huolitellulta. Käytän myös highlighteriä luomissa -joko toisen luomivärin kanssa tai ilman. Pakko vielä sanoa, että tämä kyseinen tuote kestää varmasti pitkään. Jos siis on mahdollista sijoittaa rahaa vähän arvokkaampaan meikkiin, suosittelen lämpimästi. Uskon myös, että pitkällä tähtäimellä saatat jopa säästää rahaa. 

suosikit40

suosikit29

M.A.C 
FAUX A35

Olen ollut MAC:in huulipunaan tajuttoman tyytyväinen. Lasin reunat eivät täyty huulipunasta. Se  pysyy myös päivän mittaan hyvin huulilla, eikä sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. Ainoa asia, mikä pitää muistaa on kosteuttaa huulet kunnolla, ennen punan laittoa. 
Mulla taitaa olla seuraavaksi raikkaamman huulipunan vuoro näin kevään ja kesän tullen. 

suosikit30
suosikit50

NIVEA GREME

Jos äsken keskusteltiin vähän arvokkaista meikeistä, ei tällä rasvalla ole edes hintaa. Nivean täysin perusrasva ei petä koskaan. Se on kukkarolle tarpeeksi kevyt ja toimii aivan kaikessa. Suosittelen lämpimästi tätä kyseistä rasvaa. Tässä on myös parasta se, että jos kyseinen rasva pääsee loppumaan, saa sitä mistä tahansa kaupasta lisää. Helppoa ja kivaa, eikä vaan :D 

WE CARE ICON
MAGNETIC EYES (3)

Mitä kulmiin tulee olen aika luonnollinen. Itse meikissä haluan aina näyttää luonnolliselta ja kauniisti huolitellulta. Kulmia en edes tykkää tehdä niin kuin Kim Kardashian (:D). Siistin siis päivittäin kulmat kyseisellä harjalla ja täydennän vaaleita kohtia. Tarkennan kulman alarajan, jotta kulmista saadaan mahdollisimman siistit. Siinäpä se oikeastaan onkin. 

suosikit36

Toivottavasti ilahduitte postauksesta. Oli mukava tehdä jotain erilaista välillä. 
Mitkä ovat teidän kevään suosikkeja. Minulle saa vapaasti suositella ;) 

Ihanaa ja aurinkoista torstaita kaikille <3 

2 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt nivean rasvaa lapsesta asti :) oon kokeillu nyt viimesem vuoden verran erilaisia ryppyvoiteita ja palaan aina nivean peltipurkkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh pah mitään ryppyvoiteita sä tarvitset :D Nivea on paras :)

      Poista