28. huhtikuuta 2016

BID/IBA

Inspiration_Blog_Awards_16-108
P4230506
Inspiration_Blog_Awards_16-143idkuva

INDIEDAYS
PHOTOS BY JANNI EHARI, VILLE MALJA, PAULI SIURUAINEN

Hei ihanat!

Vitsi viikko on mennyt taas vauhdilla. Taidan usein toistaa itseäni tässä asiassa, mutta fakta on se, että lukuvuoden viimeinen jakso on käsillä ja miljoona asiaa hoidettavana. Odotan jo kovin stressittömiä aamuja ja pitkiä iltoja. Ja niin kun varmaan käsititte, aika tällä hetkellä menee koulussa ja koulujuttujen parissa. Niin tylsältä, kun se kuulostaakin. 
Kohta on onneksi aikaa ja energiaa tehdä ja fiilistellä muitakin juttuja. Muutama kiva projekti on tässä käsillä, ja pitää mielen valppaana. 

Kuvat ovat tosiaan viime viikonlopulta. Lähdettiin Camillan kanssa joka vuotiseen Indiedays-tapahtumaan. Iltapäivällä oltiin messun merkeissä ja illalla taas juomien ja ihanien ruokien ympäröimänä gaalassa. Camilla oli ihan huippu seuraa koko päivän. Jopa gaalaan lähtö tuli yllätyksenä (ei ollut tarkoitus lähteä ja sitten iski kauhea asukriisi). Mukava ilta ja mukavia ihmisiä. Oli silti ihana päästä omaan sänkyyn ajoissa nukkumaan. 

Asusta puheenollen; tuollaisissa tapahtumissa sitä tulee tosi inspiroiduksi. Tekee mieli laittaa päälle jotain ihan hassua ja hullunkurista. Siksi oma veljeni pelasti tämän lauantain. Aivan yli iso nahkatakki pääsi päälleni niin päivätapahtumassa, kun illan gaalassakin. Kiitos Ollille nahkatakin lainasta <3 
Tarkoitus olisi kuvata ainakin päivätapahtuman asu. 

Mennään jo kovaa vauhtia viikossa. Tämä torstai päivä on mulle pieni hengähdystauko koko viikossa. Mulla on tosiaan vain yksi tunti torstaina. Tällöin aina nukun hiukan pidempään ja fiilistelen koulun jälkeen vapaata aikaa. Tänään oli erityisen ihana herätä Liton vierestä aamulla. Tietyt aamut vain korostuvat kiireessä ja stressissä. Onneksi on joku, joka on vakaasti siinä vierellä, eikä horjuta sua yhtään enempää...<3 

Kohta juhlitaan myös Vappua (!!)! Saan ihania tyttöjä mun luokse lauantaina ja illalla pääsen näkemään ensimmäistä kertaa Helsingin Vapun! Ihan sairaan kivaa pakko myöntää.

Muutenkin nyt auringonvalo ja hieman stressitön viikko on antanut kivasti aihetta olla onnellinen. Pyrin joka päivä miettimään asioita mistä olen onnellinen. Nyt tänä keväänä se on hiukan jäänyt ja on ollut muutenkin vähän eksynyt olo. Tullut epäiltyä ja mietittyä. Ehkä vähän itkettyä ja murehdittua. Nyt kuitenkin "pitkästä aikaa" on super hyvä olo kevään suhteen. Tiedän kaiken järjestyvän omalla painolla. Oma suhtautuminen ja ajattelu vaikuttavat hurjasti asioiden etenemiseen ja ylipäätänsä niiden kulkuun. Kiva taas pystyä nauttimaan ja olemaan onnellinen. Silleen ihan aidosti. 

Tälläistä tällä kertaa. Nyt lähden vielä iltakahville ihanan Kukan kanssa <3 

4 kommenttia:

 1. Hei ois tosi kiva jos Lito vois vaikka joskus kirjottaa tänne jotain juttua susta tai teistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo tosi kiva idea!!! Ehdotan itseasiassa heti hänelle :)

   Poista
 2. Samoin, olit mitä ihaninta seuraa Jutta <3

  VastaaPoista