13. huhtikuuta 2016

S P R I N G

idkuvasea45sea58sea49sea62sea63

PHOTOS BY SOFIA SALO
BOMBER/FIORELLA SHOP SKIRT/MANGO SHIRT/WEEKDAY SHOES/MANGO

Huhhuh, silmät ihan ristissä. Vihdoin sain postauksen valmiiksi. Sitä on istuttu jo muutama tunti koneella ja jalat huutaa hallelujaa. Kohta lähden lenkille Ellan kanssa. En tiedä, miten siitä selviän, sillä eilisen treenin jäljiltä jalat on meinaa aika herkillä... :D 

Eilen treenin lisäksi käytiin ihanan Sofian kanssa kuvailemassa. Lokaatio vaihtui yllättäen, mutta tällä kertaa se ei haitannut pätkääkään. Vielä hieman kylmä kevätaurinko lämmitti meitä kivasti. Pelkäsin kyllä kovin suoran auringon valoa, mutta eipä näytä pahalta yhtään. 

Tämä asu syntyi eilen aamulla pukiessani viimeiseen kokeeseen. Oli pistävä Sofialle viestiä, että inspistä löytyy taas. Kiva päästä mukaan keväiseen ja heräilevään Helsinkiin.

Tänään on ollut hullun pitkä päivä. Koulun jälkeen kävin moikkaamassa Salosta tullutta Mummiani <3 Terkkuja Mummille siis! Nyt kamppeiden vaihtoon ja ulos. Meitä suositaan ihanasti mahtavalla VALOLLA. 

Nauttikaa tekin!! 

6 kommenttia:

 1. really cute outfit

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 2. Stylish! :) Ihailen sun korkkareiden käyttöä.. Omat jalat ei kestäisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se onkin vuosien käytön jälkeen niin helppoa. Ei muuta kun korot jalkaan vaan ;) Kiitos <3

   Poista
 3. Omg, your hair, your outfit, your pictures are perfect I'm in love with this post ! Now I have an idea how to wear my beige heels :D I signed up to your blog. :*

  http://www.mktatiana.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg, how nice to hear!! Welcome welcome <3

   Poista