13. syyskuuta 2015

MORNING COFFEE

cafe1cafe6cafe9cafe2cafe4idkuva

MORNING COFFEE
PHOTOS BY ME

Oikein ihanaa ja rauhallista huomenta täältä Helsingistä. On sunnuntaiaamu ja olen ollut ylhäällä 9 asti.  Sain nukuttua mielettömän hyvin omassa ihanassa sängyssä ja vielä puhtaissa lakanoissa. Keitin maailman parasta kahvia ja join sen hitaasti nautiskellen. Pistin spotifystä listan pyörimään ja söin aamupalan joka sisälsi rahkaa, omenan ja mysliä. Tänään käyn joka sunnuntaisella kauppareissulla, jollon ostan koko seuraavan viikon ruoat. Illalla suuntaan Valmalle Töölöön kouluhommien takia (ja ehkä mulla on vähän ikäväkin jo sitä tyttöä). Muuten ajattelin ottaa aika iisisti tänään. On sitä koko viikon taas mennyt. Onneksi on sunnuntait. 

Mun viikkoon kuuluu samoja asioita mitä edellisellä viikollakin. Koulua, paljon ystäviä ja jotain muutakin oikein ihanaa... Viikonloppu lähti käyntiin Hernesaaren rannalla. Lähdettiin isolla porukalla juhlistamaan HSR:n loppujuhlia. Oli mielettömän hauskaa ja ihmisiä riitti. Oltiin myös todella mukavalla porukalla ja illan aikana sai tutustua taas moneen uuteen ihmiseen. Mielettömiä kyllä kaikki. 

Ensi viikko näyttää ihanan rauhalliselta. Jotain kouluprojekteja tiedossa, mutta se kuuluukin asiaan. Toivottavasti viikonloppuna saan elämäni tärkeimmän ihmisen kylään<3 

Aivan ihanaa sunnuntaita ja energistä ensiviikkoa kaikille <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti