30. elokuuta 2015

RANDOM

outfit5jeans10eeviandidress7

RANDOM 

Huh, viikko meni aivan silmissä! On ollut super hektistä koulujuttujen ja muiden hommien kanssa. Ensiviikko ei vaikuta yhtään rauhallisemmalta. :D Ihan ärsyttää, kun blogiin ei tule uutta matskua. Katsotaan saisinko ensiviikon aikana jotain kuvattua teillekin nähtäväksi. 
Nyt ollaankin taas sunnuntaissa ja mun on kohta suunnattava Mosaan vähän töihin. Jopa vähän jännittää. Illalla mulla on aivan jotain muuta tekemistä, kun töitä tai koulua. 
Perjantaina päätettiin tyttöjen kanssa lähteä Tähtärille tarkastamaan meno. Vaikka Ella ja Madelein joutui lähtemään ajoissa kotiin, oli mulla todella onnistunut ilta. Pääsi tutustumaan taas aivan uusiin ihmisiin. Ensiviikolla onkin parit treffit todella mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Can't wait!! 
Lauantaina Ellan kanssa lähdettiin Stadiin ihan tarkoituksella. Helsingissä järjestettiin eilen Siivouspäivä, joka tarkoittaa kaupungin kokoista kirpputoria. Muutama hassu tunti siinä kuluikin ja himaan tultiin kassit notkuen tavaraa. Mieletön ilma ainakin suosi meitä ostajia ja ihania iloisia myyjiä. Päätettiin Ellan kanssa mennä vielä kahville ja meidän seuraan liittyi myöhemmin isompikin jengi. 
Todella mukava viikonloppu siis takana. Mukavaa olla myös näin aikaisin hereillä sunnuntaina. 
Ihanaa ja aivan mieletöntä sunnuntaita joka ikiselle!!

2 kommenttia:

  1. Sulla on niin kiva tyyli, et asukuvia mielellään kattois useemmin. Mut ymmärtäähän ton, jos aikataulu ei anna periksi, niin laatu korvaa määrän. :) Siivouspäivä tais olla ihan koko maan laajunen, ku myös ainaki täällä Oulussakin se oli eilen. Harmi vaan, ite en sinne päässyt.

    Picture Me

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että asukuvia kaipaillaan. Harmi vaan, että luottokuvaaja Salossa ja mä täällä. Ja en tiennykään, että siivouspäivä oli oulussakin. Salossa ei ainakaan ollut :D

    VastaaPoista