19. syyskuuta 2016

MARIMEKKO X4

r70
r83
r72
r74
r75r76
r77
r78
r79
r80 r81r82

PHOTOS BY SOFIA SALO

Siinä oli mun vinkit Jokapoika-paidan käyttöön. Paitaa voi yhdistellä vielä miljoonalla eri tavalla. Mitä te tykkäsitte tästä postauksesta? Toivoisitteko lisää tämänkaltaista materiaalia tänne? 

Tulen tämän viikon olemaan aika hiljainen blogin puolella. Minulle saapuu vieras, joka taitaa saada kaiken huomion. Ollaan kuulolla kuitenkin mahdollisimman pian! 

Ja jos teitä kiinnostaa seurata mua muualla sosiaalisessa mediassa niin Snäpistä löydät mut käyttäjänimellä juttaanna ja Instagramista juttaervasto. 

12 kommenttia:

 1. Onpa kauniin värinen takki tuo viimenen!

  VastaaPoista
 2. Ei millään pahalla mutta oikoluetko tekstejäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikoluen kyllä, mutta mulla on vielä tsempattavaa sen kanssa :)

   Poista
 3. Mä tykkäsin ehdottomasti tälläisestä postauksesta! Tästä näkee kuinka tosissas oot nähnyt vaivaa tän eteen! Peukku siis tälle ja ehdottomasti jatkossakin näitä! :)

  VastaaPoista
 4. Millä tavalla muka perustelet sen, että klassisuus ja käytännöllisyys eivät kulje käsi kädessä? Nehän juuri kulkevat? Klassisuus on melkeinpä synonyymi ajattomuudelle ja siten käytännöllisyydelle.

  Tekstissäsi on paljon potentiaalia, mutta joskus se kompastelee suuresti tällaisiin epäkohtiin ja saa kokonaisuuden tuntumaan todella sekavalta. Jotenkin ajatuksistasi ei saa kunnollista otetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin sanaa "harvoin". Perustelen sitä esimerkiksi sillä, että iänikuinen kynähame ei ole maailman mukavin päällä tai valkoiset tennarit kaikkein ihanteellisin vaihtoehto esimerkiksi syksyn pukeutumiseen. Myös ajattomat mustat korkokengät eivät välttämättä ole kaikkein käytännöllisemmät kaupungilla liikkuessa tai kauluspaidat mukavimmat töissä tai koulussa.

   Tätä tarkoitin ja olen edelleen sitä mieltä. Kiitos sulle kuitenkin kommentista! :)

   Poista
 5. Ensimmäinen asu näyttää mun silmään todella oudolta, tiedän kyllä että kyseessä on tämän hetken suuri muotivillitys, mutta minun päälleni ei tule eksymään. Sen sijaan loput asuista oli todella kivoja, ja tykkäsin muutenkin tästä postauksesta, lisää näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuitenkin että tykkäsit muista asuista! :) Eiköhän saada tämän tapaisia postauksia ulos useammin! :)

   Poista