3. elokuuta 2016

ROCK N ROLL

r27r25r31r37r9r34
r7
r40 r23

PHOTOS BY SOFIA SALO
JACKET/H&M DRESS/2NDHAND SHOES/ROCK REBEL

Pukeutumisessa ihan parasta on heittäytyminen ja jonkun uuden luominen. Vaikka tiedostaa oman tyylin ja ehkä tyylisuunnan, on sitä kiva vaihtaa vaihdetta välillä. Minusta pukeutuminen ja uusien juttujen kokeileminen on vain hauskaa ja mielekästä. Se pitää omankin mielen valppaana ja tekee pukeutumisesta taas monta kertaa mielenkiintoisempaa.  Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ja fiilistelemään kaikkea uutta!

Koko asun inspiraatio lähti veljeni ylisuuresta nahkatakista. Tiesin heti, että sen kanssa haluan yhdistää jotain romanttista ja vaaleaa. Rokahtavamman oloiset bootsit pääsivät vielä jalkaan ja menoksi. Oli niin vapauttavaa kävellä kaupungilla kunnon kengät jalassa ja takillakaan ei tullut tuulisena päivänä liian kuuma.  

Seuraava asu onkin kaikkea muuta, kuin rokahtava. Nyt kuitenkin laittautumaan iltaa varten. 
 Nauttikaahan tekin viimeisistä kesäilloista <3

7 kommenttia:

 1. Oi onpas tyylikäs asu ja toi nahkatakki on magee!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä ihan sairaan makeita kuvia! Toi asu rokkaa <33

  http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

  VastaaPoista