22. kesäkuuta 2016

NEW TATTOO

2tattoo51
2tattoo37
2tattoo45
2tattoo17
2tattoo56
2tattoo58
2tattoo50 2tattoo31

PHOTOS BY SOFIA SALO
NEW TATTOO

Rakastan tarinoita. Rakastan kertoa niitä. Rakastan kuulla niitä. Rakastan nähdä niitä.  
Jokaisella meistä on oma tarina, mitä kannamme olkapäillä. Tarina muuttaa muotoaan välillä turhankin nopeasti ja välillä jatkuu samanlaisena vuosikaudet.  

Tatuoinnit kertovat omaa tarinaa. Ainakin omassa kropassa. Minun nykyisillä tatuoinneilla on tarina. Kaksi tarinaa –kaksi tatuointia. Lisää tarinoita on varmasti tulossa.  

Kun pienenä istuin äidin sylissä itkemässä harmejani, hän sanoi aina; Kaikella on tarkoitus.  

Tout arrive pour une raison. Kaikella on tarkoitus. Nyt se lukee ranskaksi koko loppuelämän vasemmassa kädessäni. Se muistuttaa elämän tuulista. Muistuttaa rohkeudesta. Muistuttaa Äidistä. Kyseisellä lauseella on jaksettu pitkälle. Todella pitkälle.  

Teksti pääsi koristamaan kättäni helmikuussa. Silloin jo tiesin, että lisää on luvassa. Ei välttämättä paljon, mutta muutama tärkeä symboli.  

Viime viikolla ystävät olivat suuressa roolissa . He ovat aina, mutta viime viikolla heidän tuki, ymmärrys ja loputon rakkaus pääsivät oikeuksiinsa. Niinpä päätin, että jokainen heistä ansaitsee päästä iholleni. Siksi oikeassa kädessä koristaa nyt neljä viivaa. Kuva on symboli ystävistä ja ystävyyssuhteista.  

Monta asiaa ollaan rämmitty ystävien avulla. Monta asiaa ollaan rakastettu ja annettu anteeksi ystävien avulla. Ja niin aina tulee olemaan. He ovat aina siellä, missä minäkin.  

He ovat ajatuksissani. He ovat elämässäni. He ovat sydämessäni.  

Rakastan jokaista heistä. 

2 kommenttia:

  1. Molemmat tatuoinnit on upeat ja ihana et niillä molemmilla on noin suuri merkitys :) Multa löytyy kolme ja jokaisella myös oma tarinansa. En halua omaan ihooni mitään vain sen takia, että se on hieno vaan haluan et sen taustalla on jotain! Johnny Depp on sanonut viisaasti "My body is my journal and tattoos are my story." :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin Milja!! Kiitos ihanasta kommentista! :)

      Poista