1. toukokuuta 2016

PERFECT LEATHER JACKET

takki16idkuvatakki15takki10

PHOTOS BY SOFIA SALO
JACKET FROM ZARA

En tiedä johtuuko se keväästä vai kohta koulun loppumisesta, mutta olen äärettömän inspiroitunut.

Kaikki lähti oikeastaan siitä, että viimeviikolla päälleni pääsi isoveljen iso nahkatakki. Tuli sellainen olo, että pakko tälle maailmalle on näyttää missä mennään. Tuli mieletön tarve saada joku vaate, joka on erilainen muihin mun vaatteisiin verrattuna. Inspiroituneena lähdin eilen kaupungille yksin ja löysin tämän takin. En tiedä mikä siinä oli, tai oikeastaan tiedän; KAIKKI. Se oli juuri sitä, mitä lähdin etsimään. Jotain ihan muuta. Jotain värikästä. Jotain rohkeaa. Jotain uutta Juttaa. 

Kaunis sininen nahkatakki on päätynyt kodissani seinälle roikkumaan. Sen kauneus taisi ihan sokaista mut aamulla (:D). Niin kaunis se on. 

Ja taitaa tämä sopia aika hyvin Vapun tunnelmaan; ainakin väriltään. 

Ollaan saatu Helsingissä nauttia mielettömistä Vappusäästä. Aurinko porottaa täydeltä taivaalta ja kaupunki on täynnä ihmisiä. 

Eilen sain otettua kuvia, mutta jostain syystä  ne ei siirtynyt mun koneelle. Kuvat jäi siis jakamatta eilen illalla. Vietettiin kuitenkin mukava ilta tyttöjen kesken ja lähdettiin myöhemmin keskustaan. Aika rauhallinen, mutta todella kiva vappu takana. Enkä voi valittaa oikeastaan mistään. 

Hyvin onnellinen ja inspiroitunut olo. Ihanaa sunnuntaita teille <3 

4 kommenttia:

  1. Takki on ihan mieletön! <3 Itseasiassa taidan käydä itsekin sovittamassa jos tuota on enää edes jäljellä... Vapun sää oli tosissaan mahtava, täälläkin oli 17 astetta lämmintä ja ilman takkiakin tuli HIKI, huh! Saisivat nämä säät nyt jatkua tällaisina! :) Mukavaa myöhäistä vappua sinnekin!

    PS. Toivottavasti ei nyt kuulosta kauhean stalkkerilta, mutta istuimme siellä valkoisilla penkeillä Indien iltatapahtumassa kun tulit siihen viereen liiloille valoille valokuvattavaksi muoviaseiden(?) kanssa. Olit tajuttoman kaunis näky(en uskaltanut tietenkään siinä hetkessä tulla moikkaamaan, pöh), tuleeko näitä kuvia kenties tänne blogin puolelle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos sulle Sofia <3 Takki tosiaan on mieletön ja en malta olla yhdistelemättä sitä jokaiseen asuuni, huoh :D Mee ihmeessä sovittamaan! Uskon, että takkeja on jäljellä aivan varmasti :) Kiitos Vapun toivotuksista, ja sitä samaa sinullekin <3

      Aivan älyttömän kiva juttu, että joku tunnisti. En ihan muista mitään muoviaseita, mutta liiloissa valoissa kuvattiin kyllä (ellet ole sitten erehtynyt henkilöstä :D ). Valitettavasti tänne blogin puolelle ei ole tulossa muita kuvia illasta (näillä näkymin), sillä kaikki kuvat otettu puhelimella. Seuraavalla kerralla tule ihmeessä juttelemaan -se aina lämmittää sydäntä <3

      Poista
  2. Siis vau! Aivan sairaan hyvännäköinen yhdistelmä tuo sininen nahka ja ruskea mokka! <3
    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahh, ihanaa, että säkin tykkäät! Kiitos kovasti <3

      Poista