3. toukokuuta 2016

MONKI JEANS

idkuvab28
b33
b18b30
b36b41

PHOTOS BY SOFIA SALO
SHIRT/ZARA JEANS/MONKI SHOES/H&M 

Heippa!

Olen erityisen iloinen tällä hetkellä. Erityisen johtuu varmasti, mielettömästä säästä, huomisesta Saloon lähdöstä, uusista blogikuvista, asuinspiraatiosta ja muuten keskiviikon jälkeisestä minilomasta. 

On ollut hiukan raskas kevät ja muutenkin asiat ei ehkä ole sujunut täysin ongelmitta. Vaikka Helsingissä asuminen on edelleen unelmaani; ei se aina ole niin yksinkertaista ja ruusuilla tanssimista. Ikävä on viimeaikoina kasvanut isoihin mittoihin. Voi olla, että keväällä ja tulevalla kesällä on osa syy tähän. Vanhat tärkeät asiat ovat palautuneet mieleeni. Uskomatonta mutta totta on myös se, että aika on tosiaan kullannut muistot. Tietyt asiat kuitenkin pysyy ja se on, elämä täällä. Vihdoin on sellainen olo, että kaikki järjestyy tavalla ja toisella. Kaikki tapahtuu tarkoituksella ja kaikki mahdollisuudet on vielä täysin käyttämättä. 

Voi olla, että nämä Monkin alepöksyt on saanut hymyn huulille jo muutamaan otteeseen. Kiva tallustella farkuilla, jotka on leveälahkeiset. Omat mustat leveälahkeiset housut on käytetty jo niin loppuun, että olisi varmasti aika ostaa jo uudet. Jännää, että ne housut olivat H&M:n ensimmäiset leveälahkeiset housut. Minä tietenkin ostin ne ja odotin tulevaa inspiraatiota. Se inspiraatio on kestänyt jo vuoden. 

Istutaan auringossa ulkona. Ympärillä on tyttöjä jotka tekevät äidinkielen tehtäviä. He fiilistelevät musiikkia ja nauravat välillä aina toisilleen. He ovat tässä hetkessä läsnä, ja olen etuoikeuttettu saadessani istua näillä puisilla penkeillä Alppilan sisäpihalla, auringon alla näiden upeiden ihmisen ympäröimänä <3 

Kuullaan varmasti kohta <3 

8 kommenttia:

 1. Aika ihanat housut! :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nuo housut sopii sulle todella hyvin ja onpas ihania kuvia susta:)

  VastaaPoista
 3. Rakastan blogiasi, mutta tällä kertaa pitää antaa vähän kritiikkiä. Asukuvat olivat mielestäni aika huonot, housuja ei erota kunnolla, sillä osa kuvista ei ole koko housuista (ei tarvitsekaan olla) ja ne jotka ovat koko housuista, ovat varjossa tai jotenkin muuten epäselviä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kritiikistä ja kommentista ylipäänsä. Hyvä välillä, että tulee risujakin ruusujen sijasta. Olet myös ihan oikeassa. En vain kertakaikkiaan saanut parempaa kuvaa housuista. Varmasti tulevissa postauksissa housut pääsevät arvoiselle paikalle :)

   Poista
 4. Ihanat farkut, sopii noiden kenkien kans täydellisesti yhteen! P.S. taisin rakastua sun tatuointiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos!! <3 Tatuointi on aika ihana kieltämättä... :)

   Poista