28. maaliskuuta 2016

TAULUT SEINÄLLE

idkuvadesenio17desenio15desenio2desenio20desenio6

BY DESENIO

En ollut varma muuttaessani haluanko ripustaa tauluja laisinkaan seinälle. Olin kuitenkin jo täysin ihastunut Desenion tauluihin/printteihin, joten ei auttanut muu, kuin lähteä metsästämään muutamaa uutta kehystä näille upeille julisteille. Siinä ne nyt on kauniisti kehystämässä kotiani. Itse tykkään kovasti ja pieni vaihtelu on aina paikallaan. Helposti itse ainakin jumiudun vanhaan sisustukseen. Nyt on taulut paikallaan ja koti näyttää taas enemmän kodilta. Sellaiselta, että siellä ollaan jo jonkin aikaa asuttu, ja siellä tullaan vielä jonkin aikaa asumaan. 

Jos yhtään innostuitte niin tässä on linkki sivustoon, josta itse löysin julisteet. Julisteita ja erilaisia printtejä on aivan mieletön määrä. Oli jopa tosi vaikea valita, mitkä kaikki haluan itselleni. Päädyin kuitenkin aika ajattomiin julisteihin. Tietenkin Helsinki-kartta oli saatava -tälläisenä Helsinkirakastajana. Muut taulut toimivat varmasti myös tulevaisuudessa oikein hyvin. Osoitteessa kun osoitteessa. 

Nyt on Pääsiäiset vietetty ja aika paljon nukuttu ja syöty. Onneksi Lito on ollut mun seurana tämän Pääsiäisen. Ollaan hengailtu ja syöty, katsottu muutama leffa ja käppäilty. Tänä aamuna valitettavasti heräsin flunssaisena. Tämä ei ollut päivän paras uutinen sillä huomenna on tiedossa kuvaukset ihanan Janitan kanssa ja koulustakaan ei saisi olla tuntiakaan poissa. Toivottavasti tervehdyn yön aikana (enpä usko).

Joka tapauksessa toivottavasti teillä oli rentouttava Pääsiäinen!
Kuullaan taas piakkoin <3 

Postaus toteutettu yhteistyössä Desenio.fi kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti