7. helmikuuta 2016

VASUMA

lasit10lasit8lasit15idkuva

VASUMA
PHOTOS BY ME

Mulla on ollut super huono näkö jo pienestä asti. Muistan saaneeni ensimmäiset silmälasit 8 vuotiaana. Silloin käytin niitä lukiessani, yleensä koulussa. Muistan sen olleen vaikea ja raskas juttu laittaa lasit päähän ja olla niiden kanssa edes tunnin verran. Pikkuhiljaa totuin ajatukseen niistä. Opettajakin jopa piti puheen, kuinka laseja pitää uskaltaa rohkeasti käyttää. Silloin luokassamme oli muistaakseni monta oppilasta, jotka käyttivät laseja vain piilossa toisilta. 

Viimeksi kävin uusimassa lasit ennen yläasteen alkua. Siitä on siis jo tovin verran. Olen käyttänyt kuitenkin toisia laseja jo pidemmän aikaa. Ne eivät ole kuitenkaan olleet parhaat mahdolliset työskentelylle yms. 
Nyt lukiossa varsinkin, näköni on huonontunut tosi paljon. Silmä ei enää jaksa tarkentaa tietokoneelta taululle, joka tekee opiskelusta tosi raskasta. Tiesinkin siis, että on aika hankkia uudet lasit, jotta näyttää maailma taas kirkkaammalta ;)

Olen aivan super onnellinen kyseisistä laseista, jotka kävin hakemassa perjantaina kokeen jälkeen. Intoa täynnä juoksin kotiin Vasuma-kassin kanssa ja herätin Liton nukkumasta katsomaan mun uusia laseja :D Rillit on roikkunut nyt siitä lähtien naamassa. Tuntuu ne todella luonnolliselta ja antaa kivaa ilmettä lookiin. Todella hyvä valinta, jos näin voin sanoa!

Nyt odottaa fysiikan tehtävät ja kauppareissu. Katsotaan lähdetäänkö kavereiden kanssa luistelemaan vielä tänään. En olekaan luistellut yli vuoteen. :D 

Ihanaa sunnuntaita jokaiselle <3

2 kommenttia:

  1. Anteeksi jos kysyn liian henk.koht kysymyksen, joka ei mulle varsinaisesti kuulu, mutta oletteko Liton kanssa yhdessä? Ja tosi kiva postaus pidin kovasti ja ihanat lasit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ollaan, ja kkiva että pidit! Eikös lasit olekin ihanat <3

      Poista