7. kesäkuuta 2015

lakkiaiset9
LAKKIAISET13
lakkiaiset5

MORNING

Kesässä rakastan ehkä eniten kiireettömyyttä. Sitä, että aamulla ei ole kiire sängystä ylös, meikin tekemiseen voi kulua tunteja, vaatteita ei tarvitse olla iltapäivällä edes päällä tai että päivä voi alkaa vasta kuudelta illalla. Rakastan elää hetkessä ja nauttia aamukahvin nurmikolla, varpaat paljaana nurmikossa auringon lämmittäessä ihoa<3 

Olen ottanut kaiken tästä irti saadessani viettää harvinaista laatuaikaa rakkaan Annin kanssa. Olemme Anni kanssa tunteneet toisemme liki 15 vuotta. Se on pitkä aika ja vasta vanhemmiten sitä oppii ymmärtämään, kuinka arvokkaita tämänlaiset suhteet ovat. Ne ovat tärkeä tukipilari tulevaisuuteen. Ne ovat tärkeitä tulevien ihmissuhteiden kannalta. Ne ovat tärkeitä ihan vain itselle ja omille ajatuksille. Olen äärettömän onnekas, että tänäkin päivänä voin viettää aikaa niinkin tärkeän ihmisen kanssa <3 

Ylempänä ovatkin meidän aamupalan antimet. Jokapäivä ei tarvitse pistää pöytää koreaksi heti aamulla, mutta joskus pieni luksus arkeen on enemmän kuin tarpeen. Aamu lähtikin erittäin hyvin käyntiin tämän aamupalan jälkeen! 

Kuullaan varmasti pian toisenlaisissa merkeissä<3 

2 kommenttia:

  1. Voi kun itselläkin olisi aikaa ja jaksamista väkertää noin nätti aamiainen! Oon vain aamulla niin hirmu nälkäinen että en ehdi väkertää kovinkaan ihmeellisiä ruokia :D Mutta hei tosi kivoja kuvia :)

    http://sanninenblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voisin kyllä yhtyä suhun! Nykyään nälkä iskee heti herättyään. Joskus sitä sitten jaksaa panostaa ja ihan kunnolla :) Kiitos paljon kommentista! :)

    VastaaPoista