9. helmikuuta 2015

Working area

idkuvamondag8mondag1

Tältä näyttää mun työtila niin blogin kun koulun suhteen. Voin jopa sanoa, että viihdyn erittäin hyvin ikkunan edessä korkealla penkillä maisemia katsellessa. Luen oikeastaan aina kokeisiin tässä pöydällä, ja kirjoitan melkein jokaisen postauksen tässä. Olen yrittänyt olla menemättä sänkyyn lukemaan tai tekemään mitään muutakaan. Uskon niin vahvasti siihen, että jos sängyllä syödään, luetaan kokeisiin, blogataan tai pompitaan, ei uni tulisi illalla samalla tavalla. Minulle tuo sänky on kuitenkin niin tärkeä rauhoittumispaikka, joten siirrän mielellään työasiat tähän työpöydälle. Tällä pöydällä on muuten ihan tarinakin; Kun Halikosta muutettiin nykyiseen kotiin, en halunnut tulevaan huoneeseeni isoa työpöytää. Tiesin jo silloin haluavani hyvin yksinkertaisia ja kauniita linjoja huoneeseeni. Kiertelin entisessä autotallissa ja kaikkien iskän rojujen alta paljastui tämä pöytä. Päätin sitä hiukan puhdistaa ja antaa uuden elämän. Siitä asti se onkin ollut jokapäiväisessä käytössä, ja haaveena olisi saada se tulevaan uuteen kotiin mukaan... 

2 kommenttia:

  1. On totta ettei kannata tehdä työskennellä tai tehdä oikeastaan mitään sängtssä päivän aikana, koska uni tulee sitten huonommin. Itselläni ei ole kovin hyvä tilanne työpöydän suhteen ja teen kaikenlaista sängyllä, koska ei ole sohvaakaan :D Mulla on kyllä pieni ruokapöytä mutta kaipailen ihan sellaista kunnon työpöytää! :)

    VastaaPoista
  2. Totta puhut ja toivottavasti saisit kunnon työpöydän! Auttaa ihmeellisen paljon, kun on "oikea" tila tehdä töitä! :-)

    VastaaPoista