14. helmikuuta 2015

Wanhat 2015

ollijapeppi115idkuvaollijapeppi90ollijapeppi117
ollijapeppi83
Heissulivei ja ihanaa loman alkua! 
Minä sain eilen kunnian toimia veljeni ja hänen upean tanssiparin kuvaajana. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta ikimuistoinen. Sain monta onnistunutta kuvaa Wanhoista ja tämän aamupäivän olen niitä muokkaillut ja käynyt läpi. Te näette näistä nyt vain pienen murto-osan. Lisäilen myöhemmin kuvia, kunhan saan kaikki muokattua! Tänään on myös pikkuveljeni syntymäpäivä. Onnea siis Paulille<3 Ja tänään juhlitaan myös Ystäviä, niitä ihmisiä jotka jaksavat kerta toisensa jälkeen olla vierellä. Haluankin antaa suuren halin kaikille minun ystäville ja kertoa kuinka tärkeitä he ovatkaan minulle<3 Myöhemmin lähdetään juhlistamaan Ystävänpäivää Anniinan ja Eevin kanssa. Syödään hyvin ja nauretaan vatsat kipeiksi. Siitä on tämä päivä tehty<3 

Oikein ihanaa lomaa teille joilla sitä nyt on <3 Kuullaan pian!

2 kommenttia:

  1. Miten hyviä kuvia! Olin itsekin tuttavani tansseja kuvaamassa ja tuntuu, ettei niistä tullu ollenkaan hyviä :D Vasta opettelen koko järkkäriäni, siinä lienee suurin syy ;) Millä kalustolla nämä nappasit? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katja! Ja ihan omalla peruskalustolla otin, eli Canon 650 D ja pieni 55mm putki ilman salamia yms. Onnistui mustakin tosi hyvin! :)

    VastaaPoista