2. helmikuuta 2015

.

113

115

112idkuva
Tämän kaiken harmauden keskelle haluan tulla jakamaan minua inspiroivat kuvat. Kuvat itsessään kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Farkkua, korkoa, kultaa, sisutamista, kahvia ja asuja... Itse pidän kovin kuvien värimaailmasta. Jos aurinko pian vilkkuisi taivaalta, pääsisin itsekin kuvailemaan asukuvia. Ette uskokaan kuinka suuren stressin postailusta saa. En kuitenkaan halua tyytyä puoliksi hyviin kuviin tai asuihin, joten vähempi riittäköön. Myös koko viikonloppu meni töissä ja levättyä en ole saanut juuri ollenkaan. Päälle vielä pari viikkoa kokeita, mutta sitten onkin kauan odotettu hiihtoloma!!! Siihen asti näillä mennään. 

Mitkä asiat teitä tämän synkkyyden keskellä inspiroi? 

Kuullaa, heidå<3

Kuvat we<3it / Pinterest

2 kommenttia:

  1. Mua inspiroi tän synkkyyden keskellä ihan ehdottomasti sun blogi. Tätä on aivan ihana lukea ja sun tyyli on niin upea! Ja oot vielä noin nuorikin, oon ihan varma että susta kuullaan vielä jossain!
    Tsemppiä sulle peruskoulun viimeiseen kevääseen <3!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos aivan mielettömästi sun kommentista!! Noi on niitä asioita miksi haluan pitää blogiani pystyssä, niin synkkinä kuin ei niin synkkinä aikoina. Toivottavasti kuullaa...

    Kiitos kovasti, sitä tarvitaan<3

    VastaaPoista