27. tammikuuta 2015

Kaksi takkia

mon11mon4mon10mon9mon12mon13
Photos by Anniina Helenius
Shirt Filippa K.
Sweatshirt H&M
Jeans Cubus
Shoes H&M
Purse Louis Vuitton
Scarf Cubus
Black jacket BikBok 
Heissan!
Tässä kuvia hiukan eilisen päivän asusta. Tuntuu ettei motivaatiota ole pukeutumiseen tai mihinkään muuhunkaan. Vaatteet tuntuvat olevan niin kuluneita ja haaveilen jo kevään lookeista. En jaksaisi millään tätä loskakeliä ja märkää maata. Aurinko ei edelleenkään ehdi kuin vilahtamaan. Voikun tämä olisi pian ohi ja pääsisin takaisin normaaliin postaustahtiin. Turhauttavaa, kun asukuvat ovat viidessä minuutissa otettuja ja olo sen jälkeen on niin jäinen, ettei mitään rajaa :D Huomaatteko muuten, että minulla on kuvissa kaksi takkia. Päätin laittaa nahkatakin ohuemman mustan takin alle jotta en paleltuisi. Musta ihan hyvä idea vai mitä tykkäätte?
Mun viikonloppu meni nopeasti ja aika rennosti. Perjantaina treffailin Aadan kanssa karkkipussin ja villasukkien kera<3 Lauantaina oli Tiian vuoro, jonka jälkeen näin yhden alokkaan! Alokkaan kanssa tosin treffailin myös sunnuntaina, ennen hänen lähtöä. Maanantaina olikin taas aika herätä uuteen viikkoon ja koulun jälkeen suuntasimme Anniinan kanssa Kuiron kahvilaan kahville. Viikko alkoi siis aika hyvissä merkeissä.

Mukavaa alkavaa viikkoa ihanat<3

7 kommenttia:

  1. Ihana asu ja hiukset vielä rennolla ponnarilla niin bueno :) Onko sulla valkoinen kauluspaita tossa alla vai? Näyttää hyvältä sekin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos ja kyllä kauluspaita löytyy collarin alta :-)

    VastaaPoista
  3. Upea asu ja muutenkin tosi ihana blogi, liityn ehdottomasti lukijaksi!! :)

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Wautsi kiitosta ja lämpimästi tervetuloa<3

    VastaaPoista
  5. nuo kaks takkia päällekkäin näyttää tosi kivalta! x

    VastaaPoista
  6. Hih, kiitos kommentistasi! Ja kyllä otan molemmat takit pois sisälle tultuani. Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle ja pysy kuulolla ;-)

    VastaaPoista