25. joulukuuta 2014

MORNING

idkuva
minä
Hyvää huomenta kaikki!

Toivottavasti jouluaatto oli onnistunut ja aamulla oli vaikea nousta sängystä ylös suuren mahan kanssa! Ja tiedättehän, ettei se joulusyöminen tähän loppunut, vaan tänään ja huomenna jatkuu. Niin kauan, että napa repeää. Siksi tulinkin teille kertomaan minun aivan täysin jokapäiväisestä aamupalastani, joka on koostunut lähes samoista raaka-aineista noin 10kk ajan. 

Niinkun olen kertonut, syön vähähiilihydraattista ruokaa ja siksi rahka ja kasvikset ovat suuri osa ruokavaliotani. Jokainen aamu lähtee puolikaalla rahkapurkilla, omenalla/banaanilla ja kahvikupposella. Rahkan päälle pistän myös mehukeittoa tiivistämään ainekset  yhteen. Tällä aterialla jaksan lähes puoleen päivään asti.  Ja jos os niin huonosti pääsee käymään, että aamupala jää väliin, huomaan, että koko päivän ruokavalio menee sekaisin ja tulee syötyä paljon enemmän ja huonompaa ruokaa. Tästä tietenkin keho ja mieli ei tykkää ja siksi näitä aamuja harvoin tulee!

Ei kuitenkaan tarvitse paljon aikaa mennä taaksepäin, kun en syönyt koskaan aamupalaa. -En koskaan- . Sen huomasi energiankulutuksessa ja päivän syömisistä. Olo ei ollut koskaan paras mahdollinen. Jaksoin vain kahvin voimalla ruokaan. Karppauksen myötä tämäkin huono tapa muuttui, ja nykyään en voisi kuvitella lähteväni syömättä aamupalaa. 

Toivottavasti tekin syötte terveellisen aamupalan näin joulupyhinäkin! 
Kuullaan pian <3

5 kommenttia:

 1. itse en ole koskaan ymmärtänyt, kun jotkut kertovat, etteivät syö aamiaista ollenkaan. mulle se taas on lemppariateria koko päivässä! itselläni aamiaiskulhosta löytyy yleensä hyvää puuroa + banaania tai omenaa, tai sitten puuro on korvattu rahkalla! aika samoilla siis mennään :-)

  tällaiset vähän erilaiset postaukset on asupostausten väliin tosi kivoja!

  VastaaPoista
 2. Tää oli todella mukava postaus ja olisi kiva lukea tälläisiä useammin! Liittyen siis ruokavalioosi ja yleisesti terveyteen ja urheiluun :)

  VastaaPoista
 3. Mulle aamupalat on kyllä päivän kohokohta, ilman kiirettä mielellään! Puuroa söisin mielelläni, mutta maha ei sitä kestä.

  Mukavaa että piditte postauksesta :-)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että voit nykyään hyvin. Itse en ole oikein koskaan nauttinut aamupalasta, varmaankin sen takia, että olen nukkunut aika huonosti koko elämänäni ajan, siis kärsinyt nukahtamisvaikeuksista, katkonaisesta unesta yms, eikä väsyneenä jaksa iloita hyvästäkään aamiaisesta. Olen kuitenkin aina pakottanut itseni syömään jotain aamullakin, koska jos lähtee pelkällä kahvilla päiväänsä, niin siitä ei kyllä elimistö kiitä pitemmällä tähtäimellä. Ja suuhunkin jää sellainen maku, kun kissa olisi käynyt siellä tarpeillaan.

  Mitä tulee ruokapostauksiin ihan yleisesti ottaen, niin välillä olen ihmetellyt, miten joku langanlaiha tyttö postaa kuvia jättimäisistä lounaista ja illallisista. Syökö hän tosiaan ne kaikki sapuskat mitä hän kuvaa, vai onko ruoan kuvaaminen jonkinlainen syömisen korvike? En missään nimessä paheksu tai pilkkaa tällaista tapaa, mutta herättäähän se ajatuksia. Sinun ateriasi ovat tietenkin ihan uskottavan näköisiä ja kokoisia :)
  J

  VastaaPoista
 5. Mä en ole tullut ajatelleeksi kuinka paljon ruokakuvia some on pullollaan. Ja kuinka totta on, että langanlaihat tytöt postaavat valtavista ruoka-annoksista. Itelläni ei ole tätä tapaa, enkä aijo tavaksi ottaakaan. Syökö he todella kaiken mitä antavat ymmärtää? Jos syövät, on heillä joko loistavat geenit tai urheilevat he sitten ihan hulluna. Mulla ei ole näitä kumpaakaan, ja siksi on minun pystyttävä hallitsemaan syömistäni. :)

  VastaaPoista