6. marraskuuta 2014

.......

36idkuva
Tuskin keneltäkään on jäänyt huomaamatta Alexander Wangin suunnittelema mallisto H&M:lle. Itse kuvat mallistosta on pyörinyt ympäri nettiä jo tovin, mutta kauppoihin nämä tuotteet eivät ole vielä päässeet. Aluksi en lainkaan innostunut näistä vaatteista, mutta äkillisen kiinnostuksen jälkeen lähdin selailemaan mallistoa ja taisin tykästyä todella kovin. Miettikää nyt tuo ihana harmaa paita vikka nahkahousujen ja korkeiden korkojen kera? Tai löysät nahkahousut siistin valkoisen paidan ja noiden nilkkureiden kanssa. Taisin tosiaan tykästyä. Saas nähdä, saanko mitään palasta mallistosta omaan vaatehuoneeseen, Voi olla, että kaupat tyhjenee nopeammin kun uskottekaan. :-D 

9 kommenttia:

  1. Noi tuotteet tuli tänään kauppoihin, joten kyl ne sieltä löytyy jo. Oot vähän hidas tän asian kans.

    VastaaPoista
  2. Kirjotin itseasiassa tän postauksen jo eilen, eli perjaatteessa ihan ajoissa olen ;-)

    VastaaPoista
  3. toi banneri on aika ruma :/ se ois nätti jos se tausta olis valkoinen eikä tollane harmaa:D

    VastaaPoista
  4. mua harmittaa mitä tälle sun blogille on tapahtunu... :( esim 2013 kesällä sun blogissa oli ihania kuvia, missä hymyilit ja olit niin aidon oloinen! nyt musta tuntuu ettet oo oma ittes, ja "panostat" vähän liikaa kuviin ja että näytät niissä niin aikuiselta ja hienolta. ite blogin lukijana kaipailen sitä ihanaa ja aitoa juttaa, mikä vielä vuosi sitten täällä kirjoitteli!
    nykyään täällä sun blogissa ei ees näy sun kavereita eikä mitään muutakaan, vaan sua ja sun asuja. ite kaipaisin blogilta vähän muutakin, kuten esim suosikkipostauksia jne... harmi että näin on käynyt!

    VastaaPoista
  5. Hyviä pointteja kaiken kaikkiaan, mutta mulla herää kysymys olisiko blogini päässyt näinkään pitkälle hymykuvien ja ei niin mietittyjen postauksien kanssa. Olisinko tässä pisteessä jos kuvaussilmäni ei olisi matkan aikana harjaantunut tai muoti ei olisi niin pääosassa koko blogia. Vastaus on musta ei, ja tämä on mun tyyli blogata tällä hetkellä. Suosikkipostauskia voin kyllä toteuttaa (vaikka huono niissä olenkin) Ja lisää kuvia ystävistäni, jos vain joku muu olisi kameran takana kuin he :-D

    Ja toiselle anonyymille: kauneus on katsojan silmissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että oon alemman anonyymin kanssa samoilla linjoilla. ymmärrän, että tarkoituksesi on esitellä vaatteitasi, mutta joskus sitä hymyäkin olisi kiva nähdä. eiväthän kaikki kuvaukset ole niin vakavia, vaikka muotimaailmassa onkin aika paljon nykyään tosi vakavannäköistä porukkaa! tykkään kyllä tosi paljon sun asuista. Toivon vaan sitä hymyä vähän enemmän! kyllä silläkin eteenpäin pääsee! :-)

      Poista
  6. Alin ano on oikeassa! Olen huomannut ihan saman asian. Miksi postata niin tehtyjä ja feikkejä postauksia. Et ole niissä oma itsesi ja yrität esittää 10vuotta vanhempaa. Tämä sun koko blogi on pelkkää kulissia.

    VastaaPoista
  7. Oho nyt on taas kateellista porukkaa liikenteessä.. :DD Itseäni ei taas kiinnosta sellaset blogit, joissa kokoajan on kuvia joistain kavereista ym. sellaset jutut jaadaan kavereiden kanssa, ei julkisesti blogissa :D Mun mielestä tää sun blogi on tosi paljon parempaan suuntaan kokoajan menossa. Ja teet tästä just sen näkösen mitä itse haluat. Sulla on (varsinkin ikäiseksesi) upea tyyli ja silmää pukeutumiselle. Mä ainakin (pian 20 vuotias) saan sun blogistasi inspistä. Eikä mua kiinnosta ootko 15 vai 35. en tajua miten niin monia voi vtuttaa että joku osaa vaan pukeutua.?

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos ja kiitos! Tuntui todella hyvältä kuulla, että joku muukin kuin minä, pitää blogistani juuri tälläisenä kun se nyt on ja enemmän kannustaa mua menemään blogin kanssa eteenpän. Mahtavaa myös kuulla, että tyylini inspiroi jotakuta. En voi muuta kun kiittää sinua :-)

    VastaaPoista