28. tammikuuta 2014

Aadan uusi koti !!

19
Aadan uusi koti on niin kaunis<3 Kaikki vanha on vaan kauneinta. Valoitus Aadan huoneeseen on täydellinen ja siitä syystä otin kameran omiin kätösiin ja kuvailin. 
Kaikkialla on niin harmoonista ja vanhan talon historia tuntuu joka askeleella<3

16
Aadan huone on yläkerrassa, joka on hänen "oma" kerros. Hänen huone on talon valmein huone. Siitä huolimatta naapurihuone on vanhempi ja sotkuisampi :-D Minua se ei haittaa, ei sitten pätkääkään. Sain hiukan ikuistettua tätä likaa...

21
Huoneitten värit vaihtelevat paljon. Itse Aadan huoneessa on ruskeeta, ja sinistä seinillä. Minusta tämä keltainen seinä Aadan "eteisessä" on sympaattisen ihana ja tuo valokatkaisin<3

22
Aadan huoneessa on aivan ihana sininen lattia! Olen AINA, siis a-i-n-a valkoisen kannalla, mutta sitten näin tämän...
Mun laukkukin on sopivasti päässyt kuvaan. Vaikka Aada on asunut talossa aivan hetken, hän on ihanasti jaksanut panostaa nykyiseen huoneeseen, ja arvostaa sen historiaa.

25
Asukuvien ottaminen sisällä onnistuu paljon paremmin Aadan huoneessa kun minun. Ei auta muu kuin chillailla siellä sitten vaan.
Musta ja Aadasta ei taida olla paljon kuvia, siis yhdessä. Jos tämä huone ja peili muuttaa asian ;)

29
Toiseksi eniten rakastamani asia Aadan huoneessa on valkoinen hirsiseinä. Niin kaunis, vaikka onkin kulunut ja hiukan rapistunut. Täydellinen siis. Elämän merkit saa näkyä<3 Mikä tahansa asia huoneessa korostuu kauniisti, ja suurin syy siihen on valo! 

20
Rakastan katsoa Aadan huonetta viereisestä huoneesta. Siinä kaikki tuntuu vaan paremmalta kun katsoo "ruman" läpi.

24
Näin siellä eilen. Tänään olikin taas raskaampi tiistai. Huomenna ehkä ja varmasti parempi päivä. Nyt pian lukemaan. Heippa<3

4 kommenttia:

 1. Vähän kritiikkistä palautetta:
  Kannattaisi panostaa enemmän kuvien laatuun sillä nyt todella monet kuvat ovat hyvin tärähtäneitä tai huonosti tarkennettuja mikä vaikeuttaa paljon kuvien katselua. En tiedä haittaako se muita mutta minusta ei ole kiva katsella muuten hyvässä blogissa huonoja kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Wilma kritiikistä! Sitä on aina hyvä saada. Huonolaatuisiin kuviin suurin syy on ehkä objekttiivini. Tuntuu että se on hajoamaisillaan tai jotain sinnepäin. Olen tarkempi esikerralla :-)

  VastaaPoista
 3. Oon ihan sanaton, ihan törkeen hieno kämppä!
  Ite asun kans vanhas kämpäs mut sen tyyli ei oo todellakaa noin maalaisromanttinen.
  ja kivoja kuvia BTW!

  VastaaPoista
 4. Niinhän se on. Vielä kun itse asuisin tuollaisessa :)
  Kiitos paljon :-)

  VastaaPoista