31. joulukuuta 2013

Vuoteni 2013 3/3

Huomenta ihanaiset<3
Tänään on aika näyttää loputkin menneen vuoden tapahtumat. On ollut yllättävän ihana tehdä näitä postauksia. Saanut hetken istahtaa ja vain selailla vanhoja kuvia. Muistella lämmöllä muistoja ja saanut kourallisen inspiraatiota blogin jatkamiseen. Mulla olisi blogin suhteen ensivuodelle tavoitteena se, että vähintään joka viikolle on kuvattu yksi asu. Niin että vuoden lopussa olisi 52 päivän asua kuvattuna. Onnistuukohan? 
Elikkäs, syyskuuhun jäätiin eilen.
Näistä kuvista tulee niin ihana ja hyvä olo! Kuinka joskus aurinko paistoi noin paljon ja ilman takkiakaan ei ollut kylmä. Aadan kanssa silloinkin vietettiin paljon aikaa ja kuvailtiin mun silloin uusia ruskeita nahkakenkiä. Markkinoillakin kerettiin pyörähtämään ja mahtavassa porukassa vielä. :-)
Lokakuuta kun pistin kollaasiin tajusin, että silloin otettiin eniten asukuvia. Kuinka ollakaan että jaloissa on aina mustat housut :-D Mutta kuinka inspiroivaa on omien ja muiden menneiden asukuvien katsominen.
Ja marraskuu oli yllättävän "lämmin" ja kuiva. Tykkään. Silloin käytin karvaa kaulallani ja kuvailin teille miltä huoneeni näyttää. Annun kanssa räpsittii ihan liikaa kuvia ja ostin itselleni nahkahousut. Lähdettiin myös koulun kasiluokkalaisten kanssa Helsinkiin Metsämesuille. Ihana päivä vietettiin pääosin Annun kanssa<3
Hah! Näyttääpä synkältä joulukuulta. Noh, innostuin joulukuussa käyttämään ruutuhuiviani, tanssittiin tanssiaiset ja saatiin marsun poikasia<3 Ostin myös mahtavat leopardihousut ja sain mä jonkun näköisen asunkin teille väsättyä. 
Näin... Ei ole enää montaa tuntia 2013 vuotta jäljellä, ja menen enemmän kuin innolla 2014 kohti! Tuokoon se paljon hyvää ja onnellisia hetkiä<3 
Hyvää ja onnellista uutta vuotta rakkaat lukijat<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti