30. joulukuuta 2013

Vuoteni 2013 2/3

Moikkis poikkis! On aika jatkaa tänvuotisilla kuvilla samaan tapaan kun eilenkin.
Jäimme toukokuuhun...
Toukokuussa otettiin profiilikuvia, syötiin ensimmäiset mansikat Annun kanssa<3, tanssittiin tanssiaisia, ja nimen sai serkkunikin<3 Toukokuussa koko kesä oli edessä ja odotettiin malttamattomina loman alkua. 
Ja kesäkuu... Rakastan. Mökkelin joka on musta aika yllättävää, Milla pääsi ripiltä, päivittelin asukuvia, ompelin sinisen mekon, ja kuvailtiin Bedan kanssa Viron reissun jälkeen. Kesäkuussa tapahtui ja sattui jos monen näköistä, mutta siitäkin kuukaudesta selvittiin :-D
Heinäkuussa ilmat jo viileni joka näkyy kuvissa. Käytiin meikkiostoksilla, objektiivini hajosi ensimmäisen kerran (joka ei ollut niin kiva juttu) , naurettiin enemmän kuin paljon, ja ihastuttiin raitoihin<3 Muistelen tuotakin kuukautta rakkaudella.
Elokuu ei mahtunut yksiin kollaaseihin joten näitä tulee kaksi. Silloin purjehdittiin, mautoiltiin Pauliinan kanssa ja pohdittiin syvällisiä. Hassut housutkin pääsi käyttöön ja pellolla kuvattiin ilta-auringossa. Myös hommasin itselleni ikiomat boyfriendit (jota en ole kauheesti käyttänytkään).
Elokuussa myös mökkeiltiin Matiaksen mökillä vaihteeksi mahtavassa seurassa. Päivänasuista ei ollut pulaa myöskään silloin ja käytin mekkoja enemmän kuin koskaan. Helsinkiin lähdettiin Aadan kanssa ja se olikin yksi unohtamattomista reissuista<3 Elokuu oli varmasti "rikkain" kuukausi. Voisinpa palata siihen joku päivä...
Palataan loppuvuoteen pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti