24. joulukuuta 2016

KAUNISTA JOULUA!

idkuva

Aamulla heräsin kodistani. Sieltä kodista, missä mulla on ihmisiä ympärilläni. Ihan näiden samojen seinien sisällä.  

Heräsin aamulla vanhasta huoneestani. Sieltä huoneesta, josta kaikki joskus lähti. Ja nyt juon aamukahvia kello seitsemältä aamulla äitini vieressä. Juuri niin kuin aina ennen vanhaan.  

Ihan tosi hyvä olla just nyt.  

Ei ole ollut mitenkään helppo joulukuu. Aika vuoristorataa ja kyyneliä täynnä.  

Mutta sainkin kun sainkin joulufiiliksen takaisin. Pelkästään öitä laskin, koska mun rakkaat uudestaan näkisin. Ja mikä mut oikein onnelliseksi tekee on se, että herään näiden seinien sisältä vielä viikon verran. Hengitän samaa ilmaa ja olen ihan aidosti läsnä.  

Sen halusin vielä sanoa, että vaikka jouluun laitamme vähän vahingossakin hirveän määrän odotuksia, niin olkaa kaikki armollisia. Joulu on juuri sen näköinen, kuin se on. Ja se on tosi hyvä niin. Ei ne suuret odotukset vaan ne pienet asiat.   

Kaunista joulua ihan jokaiselle teistä! Levätkää, rauhoittukaa, nauttikaa ja syökää. Olette kaikki ansainneet sen! 

<3


2 kommenttia:

 1. Moi! Käyn sun kanssas samaa lukiota. Sen valitessani en tiennyt sun käyvän sielä vaikka sun blogia silloin jo luinkin. Mun tarina on aika samanlainen kun sun, tai ei tietenkään tismalleen samanlainen, mutta melko, ainakin osittain. Muutin pääkaupunkiseudulle Tampereelta aloittaakseni lukion täällä, jättäen melkein kaikki rakkaimpani ja kaikki lapsuuden muistoni sinne. aloittaen täällä alusta, yksin tai no äidin ja poikaystävän (vielä toistaiseksi koska siirtyy armeijan kenkiin viikon sisällä) tuella. Lukiossa usein yksin ollessani ja ihmisten parissa. jonne en kuulu tuntuvani, katson sua ylöspäin ja toivon vielä saavani täältä läheisiä ystäviä ja sopeutuvani joukkoon aivan niinkuin sinäkin. Haluan myös mainita, että katson sinua myös ylöspäin inspiraationani ja kauneusihnateena. Oikein hyvää ja rauhallista joulua, Jutta! Ja varsinkin onnellista ja menestykseikästä uuttavuotta 2017! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sinä <3 Kiitos kovasti, että kommentoit ja kerroit sun tarinasi. Todella mielenkiinnolla haluaisin tietää kuka olet. Jos vain siltä tuntuu, niin tule juttelemaan minulle seuraavaksi koulussa. Voidaan yhdessä fiilistellä Helsinkiä ja jos kovin yksinäiseltä tuntuu niin mun seuraan saa aina liittyä!
   Vitsit miten ihanasti kirjoitit, kiitos <3

   Poista