26. toukokuuta 2016

P A R K 

kh28
KH48 kh39kh26
kh41
kh11kh27kh37

PARK 
PHOTOS BY SOFIA SALO
dress/2nd hand kimono/Mango shoes Aada's


Oikein hyvää huomenta <3  

Tänään nautin mun toisesta vapaapäivästä tällä viikolla. Koeviikko alkaa mulla vasta huomenna ja kestääkin ensiviikon torstaihin. Sen jälkeen juostaan lomille. Vihdoin. 

Eilen Helsingissä päästiin nauttimaan mielettömästä ilmasta. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta, ja ihmisiä oli liikenteessä joka puolella. Itse päätin ottaa tästä myös kaiken irti ja lähdin Sofian kanssa kuvailemaan Kalasatamaan. Siham ja Sonia liittyi seuraan myös.  

Illan tullen ihana Reeta tuli hakemaan minut ja lähdettiin pienelle piknikille Kaivarin rantaan. Ilman kenkiä istuttiin viltin päällä juttelemassa elämästä, ongelmista, huolista ja iloista. 
Lämmin ilma tuoksui kesältä. Veneiden alla vesi lainehti –ihan kuin lapsuudessani.  Pyöräilijät hymyilivät toisilleen ja Mattolaiturin asiakkaiden nauru kantautui korviimme. Siinä ilmassa ja siinä viltin päällä oli helppo hengittää. Hengittää kesän ilmaa.
  
Tänään en ota ihan noin iisisti. Ei sillä, että ilmakaan olisi samanlainen, mutta tänään on luettava ja luettava. Eikä se mitään.  

Huomenna lähdemme Liton kanssa mökkeilemään Perniöön. On tulossa varmasti hyvin erilainen viikonloppu mihin ollaan totuttu. Onneksi meitä odotetaan siellä ja kovin. Luultavasti saadaan nauttia hienoista ilmoista ja hyvästä ruoasta. Veneilyä ja saunomista unohtamatta. 

Ja, kun Litosta tuli puhe; saimme kuvattua teille videon edellispäivänä. Edelleenkään en tiedä, koska kuvaajamme Eemil saa sen valmiiksi, mutta pysykää kuulolla ;) 
Aivan ihanaa kohta alkavaa viikonloppua! Jaksakaa vielä vähän rutistaa.   

6 kommenttia: