13. toukokuuta 2016

HOW TO WEAR BANDANA

jjj
PHOTOS BY SOFIA SALO
BANDANA

En voisi sanoa olevani trendien perässä. Ehkä jopa joskus trendien edellä ja joskus jopa todella jäljessä. Olen kuitenkin löytänyt bandanan lähes kymmenen vuoden jälkeen. Ja niin se vaan iski. Kunnon huivikuume ja siksi lähdin kehittelemään, miten eri tavoin kyseistä huivia voi käyttää. Tässä siis kolme tapaa; Skinny scarf, The old-fashioned way, Air hostess.

jjjjjjjjj
1. Skinny scarf

Ensimmäinen eli Skinny scarf on aivan minun  tämän hetkinen lemppari. Se tuntuu tekevän asusta kun asusta mielenkiintoisemman näköisen. Ja helpointa tässä on se, että huivi täytyy vain taitella tiukasti, jotta vain musta osa huivista näkyy. Näyttää myös hyvältä, jos valkoinen kuvio-osa on täysin näkyvillä. Mitä mieltä te olette tästä? 


jjjjjjjjjjjjj

2. The old-fashioned way

Tähän en keksinyt/löytänyt  mitään parempaa nimeä. Loppujen lopuksi nimi kuvaa kyllä tätä tyyliä hyvin. Nimenomaan se kaikista tavallisin tapa käyttää bandanaa. Toimii todella kivasti varsinkin tuon ihanan nahkatakin kanssa. Takkia ei kuitenkaan tarvita tekemään huivista mielenkiintoisen. Eilen bandana pääsi kaulalleni samalla tavalla yhdistettynä vain valkoiseen kauluspaitaan.  

jjjjjjjjjjjjjjjjj
3. Air hostess

Viimeisenä, muttei vähäisempänä; lentoemäntä. Jo pienenä ihastelin lentokoneessa lentoemäntiä ja haaveilin olevani joku päivä heidän asemassa. Heidän laitetut kynnet veivät silloin huomioni, mutta nykyään huomioni vie nimenomaan tämä huivi. Lentoemännät ovat muutenkin hyvin asiallisesti pukeutuvia, joka miellyttää taas omaa silmää. Huvin teko voi näyttää hankalalta, mutta todellisuudessa saman tyyppinen, kun kravatti. Huivin "silmukka" voidaan vetää myös ihan kiinni kaulaan, jotta saadaan huivin kulmat pitkäksi. Suoria ohjeita en valitettavasti löytänyt tähän.


Vähän ilmoitusasiaa vielä!
Sain vihdoin Liton suostumaan yhteispostaukseen. Jos tiedätte jo, mitä haluaisitte kysyä Litolta niin kysymyksiä saa ja pitää laittaa. Ihan vaikka blogin kommenttiosioon tai ihan sähköpostiin: jutta.ervasto@hotmail.fi :)
Ajattelin postauksen olevan sellainen, että Lito vastailee samoihin kysymyksiin minusta ja minä sitten tietysti vastaan hänestä. Esim. Miksi tykkäät Litosta/Jutasta. Muitakin kysymyksiä saa esittää tietysti :D  Katsotaan mitä saadaan aikaan :)

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti