25. maaliskuuta 2016

S H O E S

kengät6kengät3kengät5

PHOTOS BY ME
SHOES / H&M

Oikein ihanaa huomenta <3

En ole teille pitkään aikaan esitellyt mitään uusia juttuja. Itseasiassa olen halunnut sitä jopa vähän vähentää. Itseäni ahdistaa jonkun verran ihmisten kulutus. Ajatus siitä, kuinka paljon bloggaajat ostavat ja esittelevät muille kuluttajille tuotteita saa mut melkein itkun partaalle. Mutta ymmärrän kyllä sen, että hommat täällä pyörivät näin. Eikä siinä mitään pahaa ole, kunhan vain muistetaan olla vastuullisia kuluttajia, jooko? 

No mutta joka tapauksessa, mun uusimpaan hankintaan, eli kengät (!!). Kaikki, jotka tuntevat minut oikein hyvin, tietää, että kengät ovat mun heikkous. Vielä Salossa asuessani käytin kokoajan korkokenkiä. Ei tullut mieleenkään laittaa esimerkiksi adduja jalkaan. Helsinkiin muuttaessani huomasin, että välimatkat ja kulkeminen on hieman eriluokkaa ja oli aika tehdä tuttavuutta matalapohjaisten kenkien kanssa. Olen ajanmittaan tykästynyt kyllä, mutta silti. Silti korot tulevat aina olemaan mulle ne kengät. 

Olen katsonut tämäntyyppisiä kenkiä jo aikoja sitten. Mangossa löysin jopa parin mitkä olivat mieleeni, mutta kokoa ei enää löytynyt. Onneksi minua lykästi, koska tällä viikolla lähdin ihan itsekseni keskustaan ja löysin nämä -50% alennuksessa (!!)! Tykkään kovin ruskean väristä ja tukevista koroista. Nämä kengät ovat varmasti tänä keväänä tämän tytön jalassa :D 

Ainiin, tänäänhän alkoi pieni miniloma eli Pääsiäinen! Taitaa tehdä kaikille ihan hyvää vähän hengähtää. Koulussa on ainakin tuntunut siltä, että tehtäviä riittää enemmän mitä tunteja vuorokaudessa ja kädet ovat vain täynnä muuta tekemistä. Nyt kuitenkin ajattelin levätä ja nukkua. Ehkä juon muutaman ekstra kupin kahvia. Ihan vain loman kunniaksi <3 

Eilen oltiin juhlimassa porukan kanssa täysi-ikäistä Miikaa. Oli todella kiva ilta ja saatiin ainakin syötyä hyvin. Nyt aamulla oli kuitenkin pieni päänsärky (mitä mulla ei koskaan ole) ja selvästi hieman kipeä olo. Toivottavasti kahvin juotua hedari lähtee ja siinä samalla olo virkistyy.

Oikein ihanaa Pitkäperjantaita teille kaikille <3 

PS. Oikein paljon onnea ja haleja Ollille <3

6 kommenttia: