25. lokakuuta 2015

HILJAISUUS

idkuva

PHOTOS BY VALMA SOL

Anteeksi. Anteeksi hiljaisuudesta. On ollut paljon vaikeampi blogata muutettuani. On ihan rehellisesti sanottuna ollut aika raskas viikko ja toinenkin. 

Mulla on kaikki kyllä aivan älyttömän hyvin. Jopa niin hyvin, että välillä ihan pelottaa. On niin helppoa sanoa olevansa onnellinen ja tarkoittaa sitä. Olen niin äärettömän onnellinen. 

Olen ollut todella epäaktiivinen bloggaaja nyt jo useamman viikon. Tiedän, ettei valittamisella pääse pitkälle, mutta haluan teille kertoa, että asia harmittaa erityisesti minua. Blogi on ollut jo niin monen vuoden mulle henkireikä ja pelastus. Paikka, jossa saan jakaa asioita teidän kanssa. En kuitenkaan pysty bloggaamaan täysin yksin ja omatoimisesti vaan olen riippuvainen myös muista. Siksi onkin kurjaa, että yksi elämäni tärkeimmistä asioista kärsii ja näin paljon. Siinä samalla kärsin minä. 

Olen ollut myös pidemmän aikaa vähän eksyksissä. Blogin kanssa nimenomaan. En oikein tiedä mihin suuntaan käännän kelkkani. Olen jumissa, sokeana ja tunnottomana. 

Mulle myös kävi nyt niin, että kun kuvia olisi ollut teidän kanssa jakaa, ei mun elintärkeä kuvanmuokkausohjelma toiminut. Eikä ole muuten toiminut nyt viikkoon. Turhauttaa. Todella paljon. 

Nyt haluan vain toivottaa erityisen rauhallista sunnuntaita teille kaikille. Ihana tietää, että olette pysynyt mukana siellä jo pitkän aikaa<3 Sanoinkuvaamatonta. 

4 kommenttia:

 1. Voi Jutta <3 Ymmärrän sun turhautumisen niin hyvin, ku haluais panostaa johonkin mitä rakastaa tehdä mut ei välttämättä pysty. Oot uniikki oma itses ja se välittyy blogin kautta. Oot mahtava, ihana ja aito ihminen ja jaksat aina tsempata muita (myös mua!) ja se aina palkitaan. Kaikki aina järjestyy, iso halirutistus <3

  VastaaPoista
 2. love those shoes

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 3. Olen sanaton. Kiitos Camilla! Tuhannesti. <3

  VastaaPoista