18. elokuuta 2015

LIPSTICK

yes4idkuvaYes1yes3

LIPSTICK BY WE CARE ICON
PHOTOS BY AADA NIEMELÄ


Olen ollut nuden ystävä jo useamman vuoden. Se että laitan nudea aina huuliin saa oloni freesiksi ja kauniiksi. En tarvitse sen enempää syitä, miksi nudea pitäisi käyttää. Viimeaikoina olen kuitenkin innostunut hiukan tummemmasta sävystä. En välitä kovinkaan paljon punaisista huulista, vaikka punaa tulee aina joskus huuliin laitettuakin. Tämä väri onkin siis mitä mainioin kultainen keskitie punaisen ja nuden välille. Väri tuo myös väriä kasvoille ja alkaa muistuttamaan tulevasta syksystä. En osaa sanoa odotanko viileää ilmaa ja kylmeneviä päiviä. Toisaalta kyllä, mutta lumen ja loskan voisin skipata. Haha.

Tänään koulun jälkeen näin ihanaa Sofiaa, joka asuu itseasiassa todella lähellä minua. Kiva, että joku tuttu ihminen on lähellä. Himaan tultuani odotti minua tiskit ja iltaruoan laitto. Nyt onkin aika kömpiä unille ja minua odottaa pitkä ja kiireetön aamu<3 

Yritän lähipäivinä saada IPHONE-postausta tehtyä. Kesällä ei täällä ollakaan nähnyt juuri yhtään kuvia puhelimesta,  jonne suurin osa kuvista tietenkin on tallentunut. Mutta let's see! 

Oikein hyvää yötä kaikille <3 

5 kommenttia:

 1. Vautsi tästä sun blogista on tullu tosi hieno! Nää kaikki kuvat on just kun jostain muotilehdestä, en kestä <3 Oot kyllä itekin ihan suoraan jostain muotilehdestä, haha!

  http://sanninenblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. I love how natural the color is

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 3. Voi Sanni, kiitos ihanasta kommentista <3 Kiitos mielettömästi!! :)

  Love to hear that Liz!! :)

  VastaaPoista
 4. Oletko saanut sieltä helsingistä uusia kavereita?:)

  VastaaPoista
 5. Olen saanut aivan älyttömän paljon!! Kaikkea yhteistä kivaa ollaan jo tyttöjen kanssa keksitty! :)

  VastaaPoista