1. heinäkuuta 2015

THE JEANS

mom47mom23idkuvamom44mom20mom4mom34mom18mom45mom46mom27mom15

PHOTOS  BY EEVI STÅHLSTRÖM
SHIRT/ZARA JEANS/H&M SHOES/DUNE LONDON VEST/ZARA BAG/MADEBYME

Me naisethan etsimme koko elämämme ajan täydellisiä farkkuja ja kenkiä. Lukemattomien kauppareissujen ja rakkuloiden jälkeen tuntuu oikeasti hyvältä kävellä kunnon kengissä ja hyvältä näyttävissä housuissa. Nämä housut ovat varmasti huomiota herättävät ja mielipiteitä jakavat. Oman äidin reaktio oli ainakin "Oumaigaaad, onko noi taas muotia?" :D Jep, kyllä ne ovat ja pirun hyvältä näyttävätkin -ainakin mun mielestä! 

Housut vaativat kieltämättä pientä silmää pukeutumiseen etteivät ne näytä aivan 80-luvun aikakausilenden sisällöltä. Farkut pitää pukea tähän päivään sopiviksi ja bleiserin ja korkeiden korkojen avulla onnistuin mielestäni hyvin. Nyt farkut pääsevät oikeuksiin korostamaan vyötäröä ja tekemään jaloista tuplasti pidemmät. 

Minulle kävi aivan mieletön tuuri niin housujen kuin ylhäällä olevien kenkien suhteen. Housut tarttuivat mukaan Viron H&M:stä vain 15 eurolla (!!) ja nämä täydelliset korkokengät olivat kaupan viimeiset ja vielä omaa kokoani (!!).  Kengät ovatkin sitten täysin oma luku. Tällä hetellä sana täydellinen on oikea adjektiivi kuvaamaan kenkiä. Puhutaan niistä siis myöhmmin! 

Tälläistä tällä kertaa. Ylihuomenna suuntana onkin Hangon regatta. Tulossa varmasti ikimuistoinen reissu. Kuullaan toivottavasti pian!

4 kommenttia:

 1. Siis mikä tuo regatta on? Monet siitä puhuvat mutta voisitko selventää sitä minulle? Ja aivan upeat nuo housut!

  VastaaPoista
 2. Se on Hangossa järjestettävä aika iso venekilpailutapahtuma jonne kerääntyy nuoria ympäri Suomea juhlimaan! Ei sen kummallisempi, mutta hauskaa siellä varmasti on :-)
  Kiva että tykkäät myös housuista! :-)

  VastaaPoista
 3. I love this outfit! You look so cool!

  VastaaPoista
 4. Thank you very much WIDNERS !! :) 

  VastaaPoista