7. heinäkuuta 2015

R E G A T T A 2015

idkuva

regatta2015

ME AND MY BEST FRIEND
HANGON REGATTA 2015 


Kuvasaldo on aika heikko viikonlopulta, mutta eikö se kerro siitä, että on ollut jotain aivan muuta tekemistä kun kuvien ottaminen. Nämä kuvat on kuitenkin ehkä niistä kuvasaldoista kaikkein parhaimmat huonosta laadusta huolimatta. Eiköhän nämä kuvat kiteytä koko viikonlopun. 

Kaunis ja lämmin ilma, mieletän seura, uusia ihmisiä, ahtaita nukkumapaikkoja, vaatteiden vaihtelua, fiilstelyä, naurua, ihmisiä, väsymystä ja mikä parasta; unohtumattomia ja lukemattomia asioita mitkä jäävät muistojen kirjoihin. 

Haluan vielä muistuttaa että Indiedaysillä on käynnissä lukijakysely. Kysely vie vain 5 minuuttia ja olisi aivan mahtavaa jos te jaksaisitte vastata kyselyyn. Osallistumalla kyselyyn voit osallistua arvontaan, jossa palkintona jaetaan 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. Eli pian vastailemaan! :-)

5 kommenttia:

 1. Oisko siihen kyselyyn jotain linkkiä, koska ainakaan sen sivuilta en löytänyt ja ihana postaus :)

  VastaaPoista
 2. Mikä sun snapchat on? :)

  VastaaPoista
 3. Oon vähän aikaa sun blogia lueskellu ja kuvittelin, että oot iältäs vähintään 20! Olin ihan äimistynyt, kun huomasin tuossa bannerissa -99:D Sulla on kyllä hurjan upee tyyli ikäiseksesi!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. On siihen linkki, kuvittelin sen tulevan tohon ylös, mutta täytyypä kaivaa se linkki esiin niin pääsette vastailemaan! :)

  Mun snapchat on juttaanna :-)

  VastaaPoista
 5. Sofia Kontro: Kiitos älyttömästi kommentistasi! Et tosiaan ole ensimmäinen kenen mielestä näytän vanhemmalta, haha :D Tähän on jo totuttu. Kiitos älyttömän paljon sulle!! :)

  VastaaPoista