28. kesäkuuta 2015

RANDOMS

helsinki3helsinki4helsinki2random2MOR16bbq16helsinki5helsinki1random1WHITE28helsinki6
EVERYDAY RANDOMS

Hellurei pitkästä aikaa! Vai onko siitä edes pitkää aikaa kun täällä kirjoittelin. En muista, mutta pitkältä aika on silti tuntunut. Halusin tulla näyttämään muistikortille jääneitä kuvia, jotka on enemmän tai vähemmän tarkoituksella otettuja. Musta nämä kuvat ovat parhaimpia fiiliskuvia. Tunnelma on melkein käsinkosketeltavaa. 

Musta tuntuu, että olen hirveästi  jättänyt asioita kertomatta täällä. Suurin asia onkin tullut julki varmasti rivien välistä, joka on tietenkin muuttoni Helsinkiin! Pääsin toivomaani opiskelupaikkaan ja kimpsut ja kampsut lähtee mukaani kohti jotain täysin tuntematonta. En osaa sanoin kuvailla tunteitani asiasta. Ensimmäistä kertaa elämässäni teen jotain, joka on täysin minun oma päätökseni. Uskallan hypätä täysin tuntemattomaan ja antaa elämän ohjata minua. Kaikki tulee muuttumaan syksyllä-  tapa opiskella, asuinympäristö, asumismuoto, ystävät ja miljoona muuta asiaa. En ehkä vielä käsitä miten paljon elämäni tuleekaan muuttumaan, mutta eiköhän se kohta ala valjeta. 

Tämä viikko on ollut yhtä reissaamista! Maanantaina lähdin Lohjalle, josta mainitsinkin edellisessä postauksessa. Keskiviikkona oli vuoro matkustaa Viroon iskän kanssa pienelle minilomalle. Vuorokausi oli täysin onnistunut ja mikä parasta, sain viettää rakkaan Isäni kanssa aikaa, ihan vain kahden. 

Ensiviikolla onkin Regatta johon suuntaamme pienellä porukalla. Muuten ajattelin vain maata auringossa ja fiilistellä lämpöä<3 

Tulikohan kerrottua tärkeimmät. Enköhän pääse normaaliin postausrytmiin takaisin kiinni kohta. 

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille ja nauttikaa auringosta<3 

2 kommenttia:

  1. En tiedä onko tää vaan mulla mutta näen vaan kaksi kuvaa :( Mutta hienoja nekin:D lopuissa lukee ettei kuv ole saatavilla enää.

    VastaaPoista