10. kesäkuuta 2015

OUTFIT 

heels41
heels25heels32heels18
heels1 heels33idkuva
heels20 heels35heels27

PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM
JACKET/SEPPÄLÄ TOP/H&M  PANTS/BIKBOK SHOES/ZARA

Onpa ihana postata "pitkästä aikaa" asukuvia blogin puolelle. Olen ollut koko viime viikon menossa ja pitänyt vahingossa pientä blogilomaa. On itseasiassa tehnyt ihan hyvää, mutta ai että tuntuu hyvältä olla takaisin omassa jutussa.
Vaikka kesä on tähän mennessä ollut odotettua kylmempi (tai en tiedä kuinka moni odotti helteitä mun kanssa) en ole halunnut sen haitata. On kuitenkin yksi asia mistä aion pitää kiinni kylmästä huolimatta nimittäin farkut. Tarkoitan perus mustia farkkuja joita saa pitää jalassa enemmän, kuin tarpeeksi. Olen siis päättänyt, että mustat farkut eivät jalkaani eksy. Kaikki vaaleammat farkut ja muut housut sallitaan, onhan tällä kuitenkin harvinaisen kylmä. 
Teinkin varsinaisen löydön edellispäivänä BikBokin aleista. Ne ovat nämä super ihanat ja kesäiset vaaleat housut! Diggailen noista ihan hulluna ja mikä parasta, ne sopivat täydellisesti Suomen säähän. Housut pääsevätkin kovaan käyttöön loppuviikosta, kun tämä tyttö suuntaa tulevaan kotikaupunkiinsa, eli tietenkin Helsinkiin (!!)! Viime Helsinki-tripistä on aikaa ja siksi olenkin ehkä niin innoissani tulevasta pitkästä viikonlopusta minkä aijomme Eevin kanssa viettää. Perjantaina juhlitaan myös Helsinkiä ja tarkoituksena on viettää aikaa Helsinki-päivillä!

P.s Tarvitsevatko nämä kuvat edes selitystä. Eevin kamera on kyllä mieletön ja saadaan huikeita kuvia aikaiseksi!! 

Nyt mentävä, nimittäin Pauliinan kanssa! Kuullaan varmasti pian <3 

9 kommenttia:

 1. Halusin vain mainita että olet upea :). Yhtenä päivänä kun näin sut kaupassa teki mieli tulla sanomaan se ihan kasvotusten mutta jotenkin sanat jäi suuhun koska tiiän ettet multa odota kuulevan mitään sellaista. Ihanaa että jaksat olla pirteä ja olla välittämättä mitä muut sanoo, se on pistäny minutkin miettimään :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, olen enemmän kun sanaton! Ensiksi ISO KIITOS! Nuo sanat merkkaa paljon! Toiseksi kukakohan olet? Mulle saa rohkeasti tulla juttelemaan ja juttelen enemmän kun mielelläni! Jokaisella on niin omat mielipiteet ja ajatukset, että oma päähän siinä menee sekasin jos vallan miettii muiden sanomisia! Hyvä, että tämä ajatusmaailma on tarttunut johonkin muuhunkin! Olen kiitollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en mä tuu puhumaan ku herättäis vaan ihmetystä ku on joskus ollu sua kohtaan negatiivisia ajatuksia mut kaikki muuttuu kun ihmiset muuttuu :)!

   Poista
 3. Ei kyllä uskois että oot noin nuori ihan parikymppisen näkönen:)

  VastaaPoista
 4. Vitsi oot magee tytsy! Mulla tulee ihan liian usein mietittyä vaatteita valitessa et "ehkä ei kuitenkaan tätä, mitä muutki ajattelis", mut esim sulta
  saa ihan hirveesti rohkeutta pukeutuu just niinku haluu! Kaikki sun vaatteet ei ehkä aina miellytä mun silmää, mut ei hitto ku kannat kaikki vaan niin upeesti tolla itsevarmuudellas! Wau, ei voi ku kadehtia!!

  VastaaPoista
 5. Vai parikymppisen :D Ei ole eka kerta kun kuulen ton, mutta vielä on kunnia olla vanhemman näköinen, joten kiitos! :-)

  Voi iso kiitos aivan mielettömästä kommentista!! Kaikki vaatteet eivät voi kaikkia miellyttää, mutta eihän niiden tarvitsekaan miellyttää ketään muuta kun vain itseään. Ihanaa jos olen antanut sinulle rohkeutta pukeutua rohkeammin ja itsevarmemmin! Kaikilla on oikeus pukeutua ja kantaa itseään kauniisti! Iso kiitos vielä <3

  VastaaPoista
 6. Okei, harmi juttu. Olisi ollut kiva tietää enemmän, mutta tee niinkuin parhaaksi näet! :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! Olis kiva vielä kuulla tarkemmin sun Helsinkiin muutosta, syksyn opiskelukuvioista yms. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon :) Ja saatte varmasti kuulla lisää hiukan myöhemmin! :)

  VastaaPoista