2. toukokuuta 2015

PARIS

paris23idkuva
paris6
paris3 paris9paris22paris12
paris17 paris5paris18
PARIS PICTURES
PHOTOS BY ME


Tänään tuli niin suuri kaipuu rakkauden kaupunkiin, nimittäin Pariisiin. Matkastamme on tänään tasan 3 viikkoa. Viikot on mennyt hurjan kovaa vauhtia. Postaus on ollut kyllä jo jonkun aikaa luonnoksissa, mutta innostusta kirjoitukseen ei ole ollut. Eiköhän aloiteta!

Matkasimme Äidin kanssa suoraan keskelle Ranskan ydintä, eli Pariisia<3 Tämä oli minulle ensimmäinen kerta tässä upeassa kaupungissa. Ranskan rajojen sisäpuolella olen ollut, mutta muuten maa oli minulle aika tuntematon. 
Kaikki oli juuri sen oloista mitä kuvittelin. Tiesin jo matkan kuultuani, että haluan kiertää mahdollisimman monet nähtävyydet ja fiilistellä paikkoja ja niitä inspiroivia ihmisiä.

Joka päivä olimme Äidin kanssa suunnitelleet paikat mitä haluamme nähdä. Päivän tunnit eivät riittäneet kuin korkeintaan kahteen nähtävyyteen ja kyllä se käveleminen tuntuikin jaloissa. Ilmat myös suosivat meitä enemmän kuin hyvin. Ranskassa nousi meinaan lämpöasteet juuri, kun olimme saapuneet sinne. Loppuviikkoa kohden lämpömittari näytti enemmän plussaa (ja tästähän minä ja äiti olimme mielissämme). 

HOTEL 9 eli hotellimme, sijaitsi loistavalla paikalla. Eiffeliin oli meiltä matkaa noin 5 km. Kaikki oli aivan metrolinjojen ulottuvilla. Yksi parhaista asioista matkassamme oli hotellimme asiakaspalvelu. Tiedän, että Ranskassa (ja muualla maailmassa) on erittäin kohtelias käyttäytyminen ihan kaikkia ihmisiä kohtaan, mutta tämä ylitti jopa omat odotukseni. Huoneemme ranskalainen parveke oli piste i:n päälle. Kuinka ihanaa onkaan avata isot ovet ja kuulla kaupungin hälinän ja tuntea auringon lämmön varpaissa<3 

Sitten siihen lempiaiheeseen nimittäin ranskalaisten naisten muoti! 
Voi kuinka silmä lepäsi, kun ympärillä oli koko ajan todella laittautuneita naisia ja miehiä. Naisilla oli  valehtelematta aina korot. Korkeita korkoja, lyhyempiä korkoja, paksuja korkoja, ohuita korkoja. Kengät ovat selkeästi Pariisilaisille naisille ETTÄ miehille tärkeä juttu. Ei tullut vastaan yhtäkään ihmistä, joka ei olisi satsannut kenkiin. 
Yritin repiä niin paljon inspiraatiota ihmisten pukeutumisesta kun suinkaan pystyin. Taskuun jäi monta mielenkiintoista juttua ;)

Matka oli kaikkine muistoineen loistava ja erittäin mieleenpainuva. Saimme äidin kanssa pienen hengähdysloman Salosta ja mikä tärkeintä, aikaa toisillemme<3 

Kiitos Äiti yhteisestä matkasta. Se oli ikimuistoinen<3 

5 kommenttia:

 1. Ostitko jotain Pariisin muotia itsellesi?:)

  VastaaPoista
 2. Kahdet kengät (yllätys) ja paidan! :-)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Olipa ihana postaus! Ajatukset palasivat lämpimään Pariisiin. Kuvista tuli kyllä hienoja :) Kiitos Rakas Jutta itsellesi upeasta matkasta<3

  - Äiti

  VastaaPoista