20. toukokuuta 2015

OUTFIT

nahka34idkuvanahka16nahka3
 nahka33nahka7nahka32nahka2nahka31
nahka6
nahka18

PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM
PANTS/H&M SHOES/MANGO BAG/MADEBYME SHIRT/FILIPPA K. JACKET/SEPPÄLÄ

Tälläisiä asukuvia tällä kertaa. Tykkään näistäkin erittäin paljon. Eevin uusi kamera on mieletön, joten kuvat ei voi muutakun onnistua!
Tämä päivä meni suhteellisen nopeasti lukuunottamatta migreeniä. Ilma on ollut mieletön ja Eevin kanssa päästiin istahtamaan ja juomaan kahvia. Kahvin muuten tarjosi joku erittäin kohtelias herrasmies. Harvoin Suomessa tulee vastaan ihmisiä, jotka olisivat noinkin avuliaita. Iso kiitos siis sinulle joka tarjouduit tarjoamaan kahvit meille.  Sait suuren hymyn kasvoillemme!

Avuliaisuudesta puheenollen, olen lopen kyllästynyt suomalaisiin (ja tietenkin muihin) jotka eivät voi auttaa muita ihmisiä. Tänään on ollut monta hetkeä, kun ihmiset ovat olleet erittäin epäkohteliaita kanssaihmisiä kohtaan. Niinkin pieniä asioita, kuten oven avaaminen ei vaadi paljoa. Meidän koulussa sitä ei kuitenkaan harrasteta. Hyvä jos joku edes avaa oven päästäkseen juuri ja juuri itse siitä lävitse.
Myöskään opettajan sijaista ei vaivauduttu auttamaan hänen ollessa pulassa kaiken maailman laitteiden kanssa. Asiaa ei helpottanut yhtään hänen ulkomaalaisuutensa. Suomea on muutenkin varmasti vaikea ymmärtää ja vielä vaikeampi pienten kakaroitten piipittämisen jälkeen. Huhhuh sanon minä. Tässä vaiheessa on pakko sanoa; MIKÄ TEITÄ VAIVAA?

Kaikin puolin hyvä päivä noita ylempiä asioita lukuunottamatta. Loppuviikko onkin täynnä kivaa ohjelmaa joka pitää varmasti kiireisenä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti