10. toukokuuta 2015

OUTFIT

jacket40jacket12jacket37jacket7
jacket39 jacket19jacket34jacket11jacket35idkuvajacket5

PHOTOS BY EEVI STÅHLSTRÖM
SHIRT/H&M JEANS/SEPPÄLÄ JACKET/LINDEX SHOES & BAG/MANGO

Hellou pitkästä aikaa!
Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun olen viimeksi blogannut. Huh, täällä taas täydessä vauhdissa (ainakin melkein). Halusin tulla esittelemään uuden ihanan löytöni Lindexistä. Tämä takki hyppäsi silmilleni nähdessäni sen tangolla. Koitin ja rakastuin. Ei kulunut kauaakaan, kun kiikutin tämän ihanuuden kassan kautta kotiin. Eilen oli aika kuvata takki. Mainitsin äidillenikin kuinka ihanaa oli löytää vaalea takki. Aivan liian usein päälleni on eksynyt tummia värejä. Tunnen oloni kuitenkin mukavammaksi vaaleimmissa ja pehmeimmissä väreissä. Voitteko muuten uskoa, että kuvat ovat otettu puoli kymmenen aikoihin illalla (!!)!. Meidän piti Eevin kanssa ihan odottaa auringon laskenemiseen saakka. Lopputuloksesta tulikin musta mieluisa! 

Täytyy sanoa, että hiljaisuuteeni on kyllä syy. En ala kertomaan tarkempia yksityiskohtia, mutta haastavat ja aika väsyttävät pari viikkoa ovat takana. Aika haikeilla fiiliksillä edelleen, enkä osaa sanoa yhtään, koska olo voisi helpottua. Haluan kuitenkin pitää blogini positiivisella pohjalla ja siksi jätän asian tähän. Tässä teille kuitenkin pieni kurkistus elämääni. 

Kuullaan varmasti pian (vaikka ensiviikolle on luvattu paljon sadetta)!

Ja aivan ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille ja varsinkin sille omalle Rakkaalle<3

5 kommenttia:

 1. Ihanan raikas asu! Ja toi takki on kyl niin mahtava. Voi sä ihana, kaikki järjestyy vaik olis mikä! Mä oon aina tsemppaamassa sua <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Camilla! <3 Tiedän, että olet siellä aina<3

  VastaaPoista
 3. This trench is so dreamy! I love how it is very clingy and hugs the body in contrast to the typical structured types! Love it! 'Looks beautiful on you!!

  (='.'=)
  -Lauren
  adorn la femme

  VastaaPoista
 4. You looook gorgeous! I love your trench coat!
  xo Beckerman Girls
  www.BeckermanBlog.com

  VastaaPoista
 5. Ooo thanks you so much Girls <3 xoxo

  VastaaPoista