9. huhtikuuta 2015

TB

idkuva


201415
29
17
Photos by Eevi Ståhlström
Okei, tosissaan, kuka EI haluaisi aurinkoa, rusketusta, napapaitoja, aurinkolaseja, hameita ja jne. RAKASTAN. Kohtahan me ollaan näissä tunnelmissa eikövain ;).
Nämä kuvat ovat aivan loppukesästä ja ovat jostain syystä jääneet kokonaan postaamatta. Vieläkin voisin laittaa täysin samat vaatteet päälle! Vaihtaisin ehkä kengät ja laukun.
Mitäs te tykkäätte?

5 kommenttia:

 1. ihana asu!! tohon sopis kyllä rennommatki kengät ja joku rennompi laukku ku hamekki on trikoota :) muuten kyl täydellinen yhdistelmä! ahh, kesä.

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin täydellinen tyyli!! Onks sulla tossa oikea rusketus vai tekorusketus? Jos teko niin mitä ruskettavaa käytät, koska olen yrittänyt löytää sitä sopivaa, mutta kaikki tuntuu lähtevän tosi laikukkaasti pois :)

  VastaaPoista
 3. Haastoin sut tollaseen The Liebster Award - haasteeseen, käy lukaisemassa säännöt tuolta mun blogin puolelta :) http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. cute sporty skirt

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
 5. Mikaela: Kiitos kommentistasi! Olet kyllä ihan oikeassa :D Kesää odotellessa :)

  Anonyymi: Voih kiitos, vaikka Pariisin jälkeen ei mulla ole tyylistä tietoakaan.. :D Mulla ei ole tekorusketusta ollut koskaan. Täytyy myöntää, että otan kesäisin aivan hullusti aurinkoa. Tarkoitan siis hullusti. Aamuisin kolme tuntia auringossa ei tunnu pahalta :D Eli oma on rusketus.. :D

  Sini: Kiitos Sini haasteesta! Käyn tsekkaamassa ;)

  Liz: Thank You Liz! :-)

  VastaaPoista