19. maaliskuuta 2015

Green

spring5idkuva
Heissan ihanaiset!
Kevät on ihan selvästi tullut. Aurinko on paistanut joka päivä täysin pilvettömältä taivaalta. Voi että mä rakastan tätä<3 Olen keräillyt hiukan inspiraatiota keväiseen pukeutumiseen. Farkku, se on taas tullut niin myös leveälahkeiset housut. Kesti kyllä jonkun aikaa totutella ajatukseen. Muistan kun leveälahkeiset housut olivat muodissa silloin kun kävin 1-2 luokkaa. Jotenkin hassua palata ajassa taaskepäin muodin parissa. Mutta näinhän se menee. Aurinkolasit ovat päässeet myös päähän. Onneksi mulla on suuri määrä laseja jo omasta takaa, joten niitä ei ole ostoslistalla tällä kertaa. 

Kohta on lähdettävä taas töihin ja illalla odottaa pitkä lenkki! Ja hei, huomenna on jo PERJANTAI! 

8 kommenttia:

 1. Hahah niinhän se on, ettei mitään vaatteita kannattaisi heittää pois, koska tulevat kumminkin joskus takaisin muotiin :D Omaan makuun tosin ei nuo leveälahkeiset farkut iske!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. No näinpä! Ehkä säkin vielä totut :-D

  VastaaPoista
 3. hei, olisi kiinnostavaa tietää, että missä olet töissö ja miten pääsit töihin jo noin nuorena??:)) ja seki, että kuinka sinulla riittää aikaa työn tekoon!:)

  VastaaPoista
 4. Mä vedän joka torstai Zumbaa pienille tytöille Eevin kanssa! Innostus lähti jo rippikouluaikoina ja päätettiin Eevin kanssa yhdessä käydä kerhonohjaaja-koulutuksen. Nyt ollaan syksystä asti tehty sitä, ja tuntuu täysin omalta jutulta<3 Malmin korupajalla olen myös ajoittain töissä. Joulun alla ja muuten auttelemassa, messuilla yms. Sinne pääsin suhteiden kautta ja TET:n vietin Malmilla! :-) Ja aikaa tähän ei varsinaisesti mene kauheasti. Eri asia jos tekee viikonloppuna korupajalla, silloin kyllä väsymystä pukkaa, mutta se on niin ajoittaista!

  VastaaPoista
 5. Wau mikä tyyli sulla on!! upee blogi :-) xx

  Picture Me

  VastaaPoista
 6. Saatko tuosta Zumba-tunnin vetämisestä palkkaa myös? :)

  VastaaPoista