23. maaliskuuta 2015

-

sa20sa18sa17sa9sa19sa13sa16sa15
Photos by Eevi Ståhlström
Sweater BikBok
Skirt H&M
Shoes Zara
Bag 2nd hand 

Voi kyllä, ilmat kylmeni ja pilvet palasi. Ei anneta sen kuitenkaan mieltä madaltaa. Sehän kuitenkin tarkoittaa sitä, että meillä on vielä viimeiset hetket aikaa käyttää ylisuuria villapaitoja. Mä en tiedä olenko kauheasti täällä edes kertonut kuinka hulluna olen kotelomekkoihin. Olen koko talven fiilistellyt kotelomekkoja erivärisinä ja eri materiaalista tehtyinä. Sukkahousuista en uskalla vielä luopua, enkä näköjään pääsekään niistä vielä vähään aikaan eroon. Asukuvia kotelomekko päällä taitaa olla tämän postuaksen lisäksi vain yksi (??), vaikka olen aika ajoin käyttänyt kotelomekkoja viikottain. Jokatapauksessa, tässä hyvä esimerkki kuinka ylisuuren paidan yhdistää johonkin hienompaan ja tyyliltään erilaiseen vaatekappaleeseen. Tällä asulla pärjää niin koulussa kuin kaupungillakin. Muut ei niin korkokenkäihmiset voivat hyvin laittaa tennarit mekon rinnalle tuomaan tyyliin lisää katu-uskottavuutta. 
Viikonloppu meni taas hurjan nopeasti, niinkuin aina. Asteen verran on kipeyden tuntua ilmassa. Toivottavasti olo ei pahene... 


Oikein ihanaa viikkoa kaikille ja uskokaa tai älkää, aurinko palaa varmasti pian<3 

5 kommenttia:

 1. IHANIA kuvia ihanasta asusta taas kerran! Kuka sua muuten kuvaa? :) Ja sattuuko sun kodin lähellä vaan olemaan näin huikeita kuvauspaikkoja vai metsästättekö kauanki kuvauspaikkaa? :)

  VastaaPoista
 2. ihana asu, tykkään varsinki tosta neuleesta! :)

  mä oon kans kipeenä, mut mul tää on menny jo siihen pisteeseen, et vietän saikkupäivää himassa :( toivottavasti sulla menee flunssa nopsaa ohi!

  VastaaPoista
 3. Annieveliina: Kiitos kovasti ja näiden kuvien takana on aivan huippu, ystäväni Eevi<3 Kodin kähellä sattuu olemaan onneksi paljon kivoja kuvauspaikkoja, mutta kyllä niitä välillä etitään kivien ja kantojenkin alta :D

  Mikaela: Kiva että pidät! :-) Pikaista paranemista sulle, kyllä se vatamasti siitä ohi menee<3

  VastaaPoista
 4. Seurusteletko tällä hetkellä? Entä mitä mieltä olet yhden illan jutuista ja onko sinullla tapana pohtia niitä vielä seuraavana päivänä?

  VastaaPoista
 5. En seurustele, eli onnellinen sinkku olen :-D Ja en tiedä miksi tämä juuri päässäsi liikku tämä kysymys, mutta kai se riippuu ihan ihmisestä onko se ok. Riippuu täysin elämäntilanteesta esimerkiksi.

  VastaaPoista