24. tammikuuta 2015

S H O E S 

idkuvashoes4
Hellooo!
Päätin tulla esittelemään tarkemmin jo ennen joulua alennusmyynneistä löytyneitä kenkiä! Mangosta ovat nämä rakkaudet ostettu ja hintaakaan ei jäänyt alennusprosenttejen jälkeen kovinkaan paljon. Odotan kovin kevään ja kesän alkua, kun voin tallustella avokkaiden kanssa ihan ilman kylmää viimaa. Ja tietenkin puhtailla kaduilla. 
Kaiken kaikkiaan kengät ovat päässeet käyttöön pariin otteeseen, tosin sisätiloissa tottakai! Erittäin hyviksi ne ovat osoittautuneet. Ei hierrä, ei purista. Erittäin mukavat kävellä vaikka korkoa löytyy yli 10cm. 

Nyt viikonlopun viettoon ja seuraava stoppi onkin kahvit Tiian kanssa<3 

4 kommenttia:

 1. Siis eikää, et tiedäkkään kauan oon etsinyt itelleni juuri ton tapaisia kenkiä! Apua miten täydelliset sä olet löytänyt, ja vielä aleista! Toivottavasti mäkin vielä löydän ne oikeat yksilöt mulle joskus :-)

  www.meriulrika.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Haha voi ei :D Mäkin kyllä metsästin jonkun aikaa, ja onneksi onnistikin! Onnea sinulle metsästykseen :-)

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanat kengät! Sopii sun tyyliin just eikä melkein! :-) Sun tyyli on niin kiva, ja oon seuraillut sua täällä blogin puolella tosi kauan, pidän sun tyylistä kirjoittaa ja sun kuvista kanssa tietenkin. Tuli vaan mieleen, että onko sun mauto ollut kovin käytössä tässä talvenkin aikana ja onko se käynnistynyt hyvin nyt pakkasillakin? Koska et ole puhunut sun mautosta sanallakaan tässä talvikaudella mutta kesällä ja syksyllä puhuit siitä usein että käytät sitä paljon ja kuskauksia ja menojen hoitamisiakin se helpottaa kun ite pääsee ajaa pärräilemään minne ikinä sattuukin lähistöllä olemaan menoa. Mulla mun pikku palleroiseni (siis mautoni) on ihan ookoosti käynnistynyt koulupäivien jälkeen pakkasia nähden ja on helpottanut myös minun menojani todella paljon! Tämä ei ole siis mikään uusi eikä vanhakaan vaan siltä väliltä, koska uudet ovat sika kalliita! Mutta hyvää alkavaa viikkoa sinne ja odotan kovin ensiviikon postauksia! :-) -Jenna

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti Jenna!! :-)
  Mielenkiintoinen kysymys ja oikein hyvä sellainen! Mauto on toiminut ihan hyvin ikäänsä nähden (06). Käynnistynyt on myös helposti aamuin ja koulun jälkeen. Oikein jos -15 asteen puolelle mennään, ei sen käynnistäminen ole oikein onnistunut. Ja hassua, kun en ole tullut ajatelleeksikaan, etten ole mautosta kirjoittanut. Mauto on kyllä päivittäin käytössä ja lähes jokainen kuvaussessio toteutetaan mauton kanssa. Sinne on helppo ottaa varakengät ja läpimiä vaatteita mukaan pidempiä kuvaussessioita varten! Meidän mauton käyttäjiä on kuitenkin kaksi, minä ja veljeni ja siksi en pääse läheskään aika ajelemaan kun haluaisin. Mutta enkähän pysty elämään asian kanssa :D
  Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista